Τρίτη 11 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Σπουδαία κίνηση με Σλούκα ο ΠΑΟ

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία συνεργασίας με τον διεθνή παίκτη για τα επόμενα τρία χρόνια, μεταγραφή η οποία θεωρείται η πιο ηχηρή των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα και από τις πιο ηχηρές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα ο Σλούκας έγινε ο 11ος στη λίστα με τους Ελληνες και ξένους παίκτες οι οποίοι πραγματοποίησαν μετακίνηση από τον έναν «αιώνιο» του ελληνικού μπάσκετ στον άλλον.

Ο Παναθηναϊκός χθες ανακοίνωσε και την απόκτηση - για έναν χρόνο - του Αμερικανού γκαρντ Τζεράι Γκραντ, άλλοτε παίκτη του Προμηθέα Πάτρας και της Αρμάνι Μιλάνο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του, το οποίο το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται σε διαδικασία ολικής ανανέωσης.

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται Ολυμπιακός και Προμηθέας για τη μετακίνηση του νεαρού φόργουορντ - σέντερ Γιώργου Τανούλη (21 ετών, 2,10 μ.) από την Πάτρα στον Πειραιά. Την ίδια στιγμή στους «ερυθρόλευκους» εντάχθηκε και επίσημα ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις απαραίτητες διαδικασίες και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από 3 χρόνια.

ΠΑΟΚ: Την απόκτηση του διεθνούς Ισλανδού γκαρντ Ελβαρ Φρίντρικσον (29 ετών, 1,83 μ.) ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ