Πέμπτη 20 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2023 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Το γνωστό «βιολί»: Κλείνει μεγάλους χώρους πρασίνου εν μέσω καύσωνα

Μεγάλους πνεύμονες πρασίνου αποφάσισε να σφραγίσει ξανά η Περιφέρεια Αττικής για όσες μέρες διαρκεί ο καύσωνας, με απόφαση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, αναβάλλοντας μάλιστα μέχρι και προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Ειδικότερα, από χτες και για όσο επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες, κλειστά θα παραμείνουν το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Αρεως, ο Λόφος Φινοπούλου και το Αττικό Αλσος.

Τις μέρες που ο λαός της Αττικής θα δυσκολευτεί από τις υψηλές θερμοκρασίες, η Περιφέρεια με την απόφαση αυτή του στερεί τη δυνατότητα να απολαύσει στιγμές σε σημεία της πόλης όπου υπάρχει μεγάλη σκιά, δέντρα, καθώς και να ψυχαγωγηθεί από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η Περιφέρεια επικαλείται «προληπτικούς λόγους, αποφυγής απώλειας ανθρώπινης ζωής και κακόβουλων ενεργειών», παραδεχόμενη έτσι την ανικανότητά της να προφυλάξει ακόμα και σημεία στο κέντρο της Αθήνας!

Την ίδια πρακτική, υπενθυμίζεται, ακολούθησε η περιφερειακή αρχή και τις προηγούμενες μέρες, αποκλείοντας την πρόσβαση του λαού στα πάρκα, γεγονός που κατήγγειλε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, ζητώντας να μείνουν ανοιχτά όλα τα πάρκα με ενίσχυση της πυροπροστασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ