Πέμπτη 27 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Εφιάλτης για έξι παιδιά σε σπίτι - κολαστήριο στο Λας Βέγκας

Νέα φρικιαστική ιστορία κακοποίησης παιδιών στις ΗΠΑ από την ίδια τους την οικογένεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν αστυνομικοί στο Λας Βέγκας απελευθέρωσαν έξι παιδιά που ζούσαν σε ελεεινές συνθήκες σε μια γκαρσονιέρα με τον θετό 31χρονο πατέρα τους, Τρέιβις Ντος, και την 33χρονη μητέρα τους, Αμάντα Στάμπερ.

Αν και η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στις αρχές του περασμένου Ιούνη η φρικιαστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, όταν έφθασε στα δικαστήρια. Οπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας τα έξι παιδιά, πεινασμένα, υποσιτισμένα και δαρμένα, με τις ηλικίες τους να είναι μεταξύ 2 και 11 ετών. Από αυτά, τα δύο, ηλικίας 9 και 11 ετών, βρέθηκαν μέσα σε μεγάλα κλουβιά για σκύλους προκειμένου να «συνετιστούν» επειδή αναζητούσαν φαγητό στα σκουπίδια. Το ένα από αυτά είχε πρησμένα μάτια από ξυλοδαρμό και άλλα σημάδια υποσιτισμού και κακοποίησης.

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες έγιναν γνωστές μετά την απαγγελία 33 κατηγοριών για κακοποίηση και απαγωγή παιδιών σε βάρος του 31χρονου Τρέιβις Ντος και 7 κατηγοριών για κακοποίηση παιδιών και ανικανότητα φροντίδας στην 33χρονη, Αμάντα Στάμπερ, που δήλωσε και εκείνη θύμα κακοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ