Τρίτη 8 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προχωρά η συγκρότηση των ψηφοδελτίων στην Ευρυτανία

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Στερεάς Ελλάδας, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ανακοίνωσε τους πρώτους τέσσερις υποψηφίους του ψηφοδελτίου της στην Ευρυτανία. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μέχρι τον αριθμό των οκτώ θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, οπότε και θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο αναλυτικά. Οι πρώτοι τέσσερις είναι οι εξής:

Αθανασιάδου Ελένη, απόφοιτος του Τμήματος ΔΕΟΠΣ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Ευρυτανίας της ΑΔΕΔΥ.

Γιαννούλης Γιάννης, αγρότης από τη Βαλαώρα, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αγράφων.

Γκορόγιας Δημήτριος, συνταξιούχος του ΟΤΕ, δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου, πρόεδρος του Σωματείου ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Ευρυτανίας.

Φλώρος Ξενοφώντας, από το Κρίκελλο, απόφοιτος του ΕΜΠ και διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Ζυρίχης. Εργάζεται σε εταιρεία κυβερνοασφάλειας, με ειδικότητα στην ανάλυση δεδομένων και στους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης.

Ταυτόχρονα προχωρά και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Καρπενησίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Μπακογιώργο, κτηνίατρο, εργαζόμενο στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ