Τρίτη 8 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Υποψήφια δήμαρχος η Ευαγγελία Στεργίου

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Φαρκαδόνας εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Τρικάλων του ΚΚΕ, στην οποία ανακοινώθηκε ότι υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι η Ευαγγελία Στεργίου, εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, μέλος του Τομεακού Γραφείου Τρικάλων του ΚΚΕ, ενώ στο παρελθόν διατελέσει Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Φαρκαδόνας. Εχει διεταλέσει επίσης δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας για 6 χρόνια, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Τάσου Τσιαπλέ, υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ παρευρέθηκαν η Βάσω Μπακάση, περιφερειακή σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια, και ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Ευαγγελία Στεργίου, αναφερόμενη σε προβλήματα της περιοχής:

«Η μεταφορά των ασθενών από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας δεν είναι διασφαλισμένη για όλο το 24ωρο. Τα Αγροτικά Ιατρεία στα χωριά παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις και η λειτουργία τους είναι δυσχερής, επιτείνοντας έτσι τη δυσκολία πρόσβασης σε τακτικές ιατρικές υπηρεσίες που χρειάζονται οι κάτοικοι των μικρών χωριών.


Πάντα προβάλλαμε την ανάγκη αντισεισμικής θωράκισης στην περιοχή μας, του ελέγχου στατικότητας των σχολείων και των δημόσιων κτιρίων, καθώς τα περισσότερα απ' αυτά έχουν δομηθεί πριν τον τελευταίο αντισεισμικό κανονισμό, αλλά το σύνολο των εκλεγμένων στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν το έβαζε καν στην ατζέντα της συζήτησης. Και όταν μετά επαληθευτήκαμε πικρά, με τον καταστροφικό σεισμό σε Ζάρκο, Γριζάνο, Πηνειάδα, σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους σεισμόπληκτους, αναδείξαμε τις ανάγκες και τα δικαιώματά τους στο Δημοτικό, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, και το ΚΚΕ στη Βουλή.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" έχει ως στόχο τη διεκδίκηση, την οργάνωση και την κινητοποίηση όλων αυτών που δεν υποτάσσονται στις αντιλαϊκές επιταγές της κεντρικής πολιτικής και στην εξειδίκευσή της σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, για να μην ερημώσει ο τόπος μας! (2024-07-13 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2022-09-01 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2022-08-30 00:00:00.0)
Πρωτοπόροι αγωνιστές οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ (2019-01-18 00:00:00.0)
Πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας (2014-09-27 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ (2014-09-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ