Τρίτη 8 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Μάχιμη λαϊκή αντιπολίτευση με ισχυρό ΚΚΕ και στην Καλαμαριά

Υποψήφια δήμαρχος η Αναστασία Ποικιλίδου

Την παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλαμαριάς πραγματοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις Καλαμαριάς του ΚΚΕ, σε εκδήλωση στην αίθουσα «Προποντίδα».

Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο δημοτικός σύμβουλος Βικέντιος Αντωνάκης και μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αναστασία Ποικιλίδου, η οποία στη συνέχεια ανακοίνωσε τα 50 πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου.

Η Αναστασία Ποικιλίδου απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης, τονίζοντας πως «στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που είναι μπροστά μας, έχουμε τη δυνατότητα να εκφραστεί μια ενισχυμένη συσπείρωση εργατικών, νεανικών, λαϊκών δυνάμεων στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και εδώ στην Καλαμαριά».

«Την επόμενη μέρα των εκλογών οι εργαζόμενοι, η νεολαία αυτής της πόλης θα βρουν απέναντί τους σύσσωμες τις παρατάξεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όσους σήμερα αυτοπαρουσιάζονται ως "ανεξάρτητοι"», είπε και πρόσθεσε: «Είναι όλοι τους γνωστοί για τις απόψεις τους και την ιστορία τους, στοιχίζονται στην ίδια αντιλαϊκή κατεύθυνση. Αλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια ανεξαρτήτως διοίκησης υπάρχει πείρα, όλοι μαζί:

Ανέχθηκαν, στήριξαν και συνέχισαν την πολιτική της υποχρηματοδότησης, της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης. Εχουν από κοινού ευθύνη για τις μεγάλες ελλείψεις σε σχολικές υποδομές και κτίρια. Επιχείρησαν να δημιουργήσουν στην κοινωνία κλίμα εφησυχασμού, τη στιγμή που σχεδιάζουν την εμπορευματοποίηση της γης και την παράδοση φιλέτων του παραλιακού μετώπου στα επιχειρηματικά σχέδια». Κλείνοντας, η Αναστασία Ποικιλίδου τόνισε: «Οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές που είναι υποψήφιοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" επιλέγουμε να παλέψουμε για τις ζωές μας.


Η επόμενη μέρα των εκλογών του Ιούνη το επιβεβαίωσε. Πιο πολλοί εκλεγμένοι κομμουνιστές και υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σημαίνει πιο δυνατός ο λαός! Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε "Λαϊκή Συσπείρωση". Εκλέγουμε περισσότερους κομμουνιστές και αγωνιστές δημοτικούς συμβούλους στον δήμο Καλαμαριάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ