Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οργή για το έγκλημα και τις ευθύνες κυβέρνησης - κρατικού μηχανισμού

ΚΚΕ: Υπόλογη η κυβέρνηση για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι Κροάτες φασίστες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ, και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών. Κανείς από όσους εμπλέκονται στη διαχείριση των γεγονότων δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του, συμπεριλαμβανομένου και του αρμόδιου υπουργού

Copyright 2023 The Associated

  • Την ώρα που για μια λαϊκή κινητοποίηση επιστρατεύονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να νομοθετήσει ακόμα και ποινές φυλάκισης για απεργούς, οι Κροάτες χούλιγκαν, γνωστοί φιλοναζί, ταξίδεψαν ανενόχλητοι μέχρι την Αθήνα, με τις κρατικές υπηρεσίες να γνωρίζουν το δρομολόγιο και τις προθέσεις τους, χωρίς να πάρουν κανένα μέτρο!
  • Πίσω από το «φαινόμενο της οπαδικής βίας» προσπαθεί να κρυφτεί η κυβέρνηση, συγκαλύπτοντας τα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα που συγκρούονται πίσω από τους οπαδικούς στρατούς, αλλά και τις σχέσεις τους με φασιστικές και άλλες εγκληματικές ομάδες.
  • Ο λαός και η νεολαία χρειάζεται να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καταδικάσουν συνολικά την πολιτική που διαμορφώνει το έδαφος και ανέχεται τέτοιου είδους φαινόμενα.

ΣΕΛ.  4   -   6

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ