Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αταλάντης η μεγάλη συναυλία για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αταλάντης θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον αξέχαστο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο την οποία διοργανώνει η ΚΟ Αταλάντης του ΚΚΕ την Παρασκευή 11 Αυγούστου, στις 9 μ.μ.

Το τεράστιο ενδιαφέρον του λαού της Λοκρίδας αλλά και ευρύτερα, γι' αυτήν τη μοναδική συναυλία, και ο πολύ μεγάλος αριθμός προσκλήσεων που έχουν ήδη διατεθεί, ανάγκασαν τους διοργανωτές να αλλάξουν τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης.

Πρόκειται για μερική αναπαραγωγή του αφιερώματος στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο το οποίο είχε επιμεληθεί η ΚΕ του ΚΚΕ, μαζί με την οικογένεια του αξέχαστου ερμηνευτή, πέρυσι, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατό του.

Στην παρουσίαση του αφιερώματος στην Αταλάντη θα συμμετέχουν γνωστοί ερμηνευτές όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Μπάμπης Στόκας, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η ορχήστρα «Δημήτρης Μητροπάνος», ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τον Γιάννη Διονυσίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ