Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 - Κυριακή 13 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΠΑΤΡΑ
Στις 15-16 Σεπτέμβρη στο Νότιο Πάρκο

Πλούσια προφεστιβαλική δραστηριότητα στην περιοχή από τον Αύγουστο

Στην Πάτρα, οι κεντρικές εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 15-16 Σεπτέμβρη στο Νότιο Πάρκο και στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις σκηνές του Φεστιβάλ που ανακοινώνεται σήμερα έχει ως εξής:

Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη
  • Κεντρική Σκηνή:

20.00: Χορευτικά Πολιτιστικών Συλλόγων και του Δήμου Πατρέων

22.00: Αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι. Επιμέλεια Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Τραγουδούν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Τριανταφυλλίδης.

00.00: Παραδοσιακό γλέντι με τους Γκιντίκι.

  • Νεανική Σκηνή:

21.30: Συναυλία από φοιτητικά και μαθητικά συγκροτήματα

22.30: Ζωγράφος και Raibo

Σάββατο 16 Σεπτέμβρη
  • Κεντρική Σκηνή:

20.30: Αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΟΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ στο «Ροκ της αμφισβήτησης»

21.30: Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση: Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

22.30: Συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα

00.30: Λαϊκό γλέντι

  • Νεανική Σκηνή:

22.30: Εισβολέας full band

00.30: Παραδοσιακό γλέντι με τους Φιλεντέμ.

Πλούσιο προφεστιβαλικό πρόγραμμα από τον Αύγουστο

Επιπλέον, ένα πλούσιο πρόγραμμα προφεστιβαλικών και άλλων εκδηλώσεων ξεδιπλώνει η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, μπροστά και στις κεντρικές εκδηλώσεις όλων των νομών. Οι προγραμματισμένες προφεστιβαλικές δράσεις έχουν ως εξής:

  • Στον Αστακό, Κυριακή 20 Αυγούστου, θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
  • Στο Ληξούρι, Σάββατο 26 Αυγούστου, θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Παγώνης, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία από μαθητικό συγκρότημα.
  • Στο Καινούργιο, Κυριακή 27 Αυγούστου, θα μιλήσει ο Αντρέας Ζάγκας, Γραμματέας του ΤΣ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
  • Στο Μεσολόγγι, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά της ΚΝΕ στην Πάτρα, στο θεατράκι στη συμβολή των οδών Γερμανού και Ηλείας, στις 9.30 μ.μ., με το πρόγραμμα να συνεχίζεται έως το τέλος του μήνα με προβολές στις 21, 24, 27 και 31 Αυγούστου και 2 Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ