Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΟΠΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εμπρός για τη μεγάλη επιτυχία του 49ου Φεστιβάλ!

Στη μάχη για την επιτυχία του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αττική, που θα πραγματοποιηθεί 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον, έχουν ριχτεί οι Οργανώσεις της ΚΝΕ. Ηδη η ανταπόκριση της νεολαίας για την οικονομική ενίσχυση του Φεστιβάλ είναι μεγάλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Τομεακή Οργάνωση ΝΟΠΕ της Περιφερειακής Οργάνωσης Σπουδάζουσας Αθήνας, που κατάφερε από τέλη Αυγούστου να φτάσει στο 50% του πλάνου της για τη διακίνηση κουπονιών ενίσχυσης του 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»!

Οπως η υπογραμμίζει η ΤΟ ΝΟΠΕ σε ανακοίνωσή της, «το ενθαρρυντικό αυτό στοιχείο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την προσμονή που υπάρχει σε χιλιάδες νέους και νέες για τον μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό θεσμό της χρονιάς! Με το σύνθημα του Φεστιβάλ μας, "Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για «να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη» (Ν. Χικμέτ)", όλα τα μέλη της ΚΝΕ ριχνόμαστε στη μάχη της προετοιμασίας για να γίνει πλατιά γνωστό το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μας, ώστε και φέτος να πλημμυρίσει το Πάρκο Τρίτση με δεκάδες χιλιάδες λαού, νέους και νέες που όλο το προηγούμενο διάστημα συναντηθήκαμε σε μεγάλες μάχες.

"Οπλα" μας στη μάχη αυτή το συγκεκριμένο και μαχητικό σχέδιο, η εμπιστοσύνη σε όσους δώσανε στο πλάι της Οργάνωσής μας τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, για να συνεχίσουμε να δρούμε και να παλεύουμε πλάι πλάι.

Στη μάχη λοιπόν για να ενισχυθεί το ρεύμα αμφισβήτησης που εκφράστηκε και στις βουλευτικές εκλογές, ως αποτέλεσμα του ανεβασμένου κύρους, της μαχητικής, ανατρεπτικής δράσης και πολύμορφης παρέμβασης του Κόμματός μας, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε μπροστά στο 49ο Φεστιβάλ να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η ΚΝΕ σε κάθε πανεπιστήμιο, σχολείο και χώρο δουλειάς!

Καλούμε και όλες τις υπόλοιπες Τομεακές Οργανώσεις της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής να ανεβάσουμε τις προσπάθειές μας, να ριχτούμε με πνεύμα μαχητικότητας και ενθουσιασμού, με όλες τις δυνάμεις μας στη μάχη για την επιτυχία του Φεστιβάλ μας, ώστε να πλημμυρίσει φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρόνια η κόκκινη πολιτεία που χτίζουμε στο Πάρκο Τρίτση, από νέους που ανησυχούν, προβληματίζονται, αγωνίζονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ