Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Σεπτέμβρη 2023 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Αλλα μεγάλα Φεστιβάλ αυτό το Σαββατοκύριακο

Αυτές τις μέρες το 49ο Φεστιβάλ περνάει από πολλές ακόμα πόλεις, με μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις με πλούσιο πρόγραμμα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη:

Γιάννενα, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, δεύτερη μέρα εκδηλώσεων, το Σάββατο, οπότε θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Μαθητική θεατρική παράσταση «Ο Κεραμιδοτρέχαλος», συναυλία με την Μελίνα Κανά και τον Αλέξανδρο Δάικο.

Λέσβος, στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης, δεύτερη μέρα εκδηλώσεων, το Σάββατο, οπότε θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Συναυλίες με τους Swamp Blues Kara Onemanband και Δημήτρη Μυστακίδη & Band.

Σε άλλες πόλεις και νησιά
  • Σάββατο 16 Σεπτέμβρη:

Θήβα, στο γήπεδο μπάσκετ Αγ. Νικολάου. Θα μιλήσει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΟΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ. Ακόμα: Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από τον Απόστολο Ρίζο.

Καβάλα, στο Πάρκο Φαλήρου, από τις 19.30. Δεύτερη μέρα εκδηλώσεων με: Συζήτηση με θέμα «Η συμβολή της ΚΝΕ στους φοιτητικούς αγώνες. Η αναζωογόνηση των Φοιτητικών Συλλόγων», ρεμπέτικο - λαϊκό γλέντι με τους Πέτρο Ζώτο και Γαβρήλο Κοκκώνα και συναυλία με τους Pasta Tomato.

Κέρκυρα, στην Ανω Πλατεία, από τις 20.00, δεύτερη μέρα εκδηλώσεων, οπότε θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Συζήτηση με θέμα τη φοιτητική στέγη και συναυλία με τον Σπύρο Γραμμένο.

Ξάνθη, στο υπαίθριο αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας, στις 19.30. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Χαιρετισμοί του Κώστα Βογιατζή, υποψήφιου δημάρχου Ξάνθης, και της Βούλας Μαχαιρίδου, υποψήφιας δημάρχου Αβδήρων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συναυλία από μαθητικό συγκρότημα, αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ και γλέντι από τους «Ρουμπαγιάτ».

Ρέθυμνο. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπιργάλιας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σαντορίνη, στο γήπεδο μπάσκετ στο Καμάρι. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοράκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Ακόμα: Συζήτηση με θέμα «Μετά το σχολείο τι;», με την Κορνηλία Καλτσουκαλά, στέλεχος της ΚΝΕ και μουσικό πρόγραμμα με ροκ & έντεχνη και λαϊκή μουσική.

Χαλκίδα, στο πάρκο Λαού, δεύτερη μέρα εκδηλώσεων με: Συζήτηση με θέμα «Τσακίζουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά», συναυλίες με τους Νίκο Γιακουμάκη και Κονσπίρασι, τον Tiny Jackal και παραδοσιακό γλέντι με τους «Μαντάρα».

Χίος, στην πλατεία Βουνακίου. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Μουσική και χοροί από την ομάδα κρουστών Brasilioniko, hip-hop συναυλία με τον Arcy, νησιώτικο γλέντι με τους Πέτρο Ντούλη, Μαρκέλλο Πούπαλο, Κυριάκο Κυριακόπουλο και Σταμάτη Πούπαλο.

  • Κυριακή 17 Σεπτέμβρη:

Κως, στο Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Εντεχνη συναυλία από τις Πόπη Ξυλουρά και Μαρία Μιχαλάκα, ροκ συναυλία από το συγκρότημα «Una Fatsa» (Νίκος Καμπανής, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Κώστας Ορσάρης), αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι από τον Ιπποκράτη Πατάκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ