Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Σεπτέμβρη 2023 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Σε πλήρη εξέλιξη το Αθλητικό Camp

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με αθλητικές δραστηριότητες του 11ου Αθλητικού Camp.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, διεξάγονται οι 2οι Αγώνες Επίδειξης Μαχητικών Αθλημάτων, από τις 6 μ.μ., στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής (Ισιδώρας 29, Ιλιον). Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με σύνθημα: «Knockout στο σύστημα που γεννά τον φασισμό».

Την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη διεξάγεται ο 11ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης». Με σύνθημα «Για κέρδη καταστρέφουν τη Γη και τη Ζωή, το σάπιο σύστημά τους θέλει ανατροπή», ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην προστασία του περιβάλλοντος, απάντηση στους σχεδιασμούς στη Δυτική Αττική, με το διαχρονικό έγκλημα του ΧΥΤΑ Φυλής, αλλά και διεκδίκηση ελεύθερων χώρων για την αναψυχή του λαού.

Αναλυτικά θα διεξαχθούν: Αγώνες δρόμου 10 χλμ. ανδρών και γυναικών, Αγώνες δρόμου 5 χλμ. ανδρών και γυναικών, Αγώνας δρόμου 1.000 μ. για παιδιά. Στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 12 ετών (γεννημένα τουλάχιστον το 2011).

Ωρα εκκίνησης: 9 π.μ. Οι δρομείς θα πρέπει να είναι στον χώρο μία ώρα νωρίτερα.

Σημείο εκκίνησης: Πύλη των εργατικών κατοικιών (Διοβουνιώτη & Σπύρου Μουστακλή).

Επίσης, την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη, μετά τον αγώνα δρόμου, στις 11.30 π.μ., διεξάγεται στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» πρώτη γνωριμία με ομαδικά αθλήματα για μικρές ηλικίες, με παρουσίαση ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ