Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Συναρπαστικό φινάλε στη Ρώμη

Η συναρπαστική εξέλιξη που είχε το ματς στη Ρώμη και η ανατροπή που υποχρεώθηκε να κάνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτά που ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στην ιταλική πρωτεύουσα, Λάτσιο και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες 1-1, σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις αλλά συναρπαστικό φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπάριος (29'), ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν την ισοπαλία στις καθυστερήσεις, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον τερματοφύλακά τους, Προβεντέλ, ο οποίος λειτούργησε ως ...σέντερ φορ αξιώσεων. Στο Μάντσεστερ η Σίτι επικράτησε του αξιόμαχου Ερυθρού Αστέρα με 3-1, με τη σερβική ομάδα να ανοίγει το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (Μπουκάι 45'+1) αλλά τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη και να φτάνουν στην ανατροπή με τα γκολ των Αλβαρεζ (47', 60') και Ρόντρι (73').

Αλλα αποτελέσματα: Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ 2-0, Μίλαν - Νιουκάστλ 0-0, Γιανγκ Μπόις - Λειψία 1-3, Φέγενορντ - Σέλτικ 2-0, Μπαρτσελόνα - Αντβέρπ 5-0, Σαχτάρ Ντόνετσκ - Πόρτο 1-3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ