Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EΛΣΙΝΚΙ - ΠΑΟΚ
Για την καλή αρχή και την αντίδραση

Ψάχνοντας την καλή αρχή στον 7o όμιλο του Conference League, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται σήμερα στη Φινλανδία με αντίπαλο την Ελσίνκι για την 1η αγωνιστική (19.45 - Cosmote Sport 4). Σε έναν όμιλο όπου ο «Δικέφαλος» θεωρητικά αποτελεί το δεύτερο φαβορί για την πρόκριση, μαζί με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (συμμετέχει και η σκοτσέζικη Αμπερντίν), η ελληνική ομάδα θέλει εξαρχής να επιβεβαιώσει τον τίτλο της αυτόν, με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα που - επίσης θεωρητικά - είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου. Από την άλλη, την τρέχουσα περίοδο η φινλανδική ομάδα αναμένεται να εμφανιστεί πιο έτοιμη σε σχέση με τις άλλες τρεις στον όμιλο, αφού το πρωτάθλημα της χώρας της ήδη διανύει την τελική φάση, των πλέι οφ, με την Ελσίνκι μάλιστα να έχει προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, εκτός από τους βαθμολογικούς στόχους, ο αγώνας λειτουργεί και ως ευκαιρία να βγάλει αντίδραση μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, με την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Αρη.

Ο τεχνικός του, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για την αναμέτρηση στάθηκε στις παγίδες που κρύβουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και τόνισε την ανάγκη να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ συγκεντρωμένος, αποφεύγοντας τα λάθη, προκειμένου να φτάσει στον στόχο του. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε εκτεταμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού ακολουθεί και η δοκιμασία στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αϊντραχτ υποδέχεται την Αμπερντίν στη Φρανκφούρτη (19.45 - Cosmote Sport 8).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ