Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Πρεμιέρα στη σκιά των προβλημάτων

Στη σκιά των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας - όπως αποκαλύφθηκαν και στο πρόσφατο, πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Συνδέσμου Παικτών και Παικτριών (ΠΣΑΠΠ) με τίτλο «ΧΑΟΣ» - η Super League 2 άνοιξε την αυλαία της για τη νέα σεζόν, χωρίς να λείψουν τα ανοιχτά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση.

Ειναι χαρακτηριστικό ότι στο «παρά ένα» της έναρξης της σεζόν ο Αλμωπός Αριδαίας αποχώρησε, καθώς δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό, ενώ στην Καρδίτσα, στο ματς της Αναγέννησης με την ΑΕΚ Β', δεν υπήρχε ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει 25λεπτη καθυστέρηση στη σέντρα. Παράλληλα οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με μόλις 13 παίκτες (μικρότερο αριθμό από αυτόν που προβλέπεται στον κανονισμό), όμως η «Ενωση» δεν προχώρησε σε ένσταση. Την ίδια στιγμή, ρευστό παραμένει το τοπίο σε ό,τι αφορά την αναζήτηση τηλεοπτικής «στέγης» από τη Λίγκα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος: Μακεδονικός - Ηρακλής 0-0, Κοζάνη - Αιολικός 1-2, Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' 2-1, ΑΕΛ - Καμπανιακός 2-1, ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου 4-0. Ρεπό: Λεβαδειακός.

2ος όμιλος: Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0, Καλλιθέα - Παναχαϊκή 0-0, Ιωνικός - Χανιά 0-3, Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα 1-4, Τηλυκράτης - Αιγάλεω 0-0, Γιούχτας - Διαγόρας Ρόδου 2-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ