Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Συνεχίζουν ευρωπαϊκά Απόλλωνας και Πανιώνιος

Με τους Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιώνιο να παίρνουν σπουδαίες προκρίσεις και αντίθετα το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό να αποχαιρετούν τα ευρωπαϊκά τους όνειρα ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση στο Euro Cup ανδρών του πόλο.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης σε έναν δύσκολο όμιλο, που διοργανώθηκε στη Βαρκελώνη, τερμάτισε στη δεύτερη προνομιούχο θέση, πίσω από την πρώτη Μπαρτσελονέτα. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να φθάσουν σε καθοριστικές νίκες κόντρα στην Μλάντοστ με 15-7 και την Πότσδαμ με 11-9, ενώ ηττήθηκαν από την οικοδέσποινα με 13-6.

Ο Πανιώνιος, στον όμιλο που διοργανώθηκε στην έδρα του, κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση επικρατώντας στον τελευταίο καθοριστικό αγώνα της ουγγρικής Ορβοσι με 14-11. Για τους γηπεδούχους είχε προηγηθεί η επιβλητική νίκη επί της Τενερίφης με 15-5 ενώ είχαν υποστεί ήττα από την έτερη ουγγρική ομάδα του ομίλου Χόνβεντ με 15-12.

Στον όμιλο που έγινε στο Κότορ του Μαυροβουνίου με διπλή ελληνική συμμετοχή Περιστέρι και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις που έδιναν την πρόκριση, τερματίζοντας στην τρίτη και τέταρτη θέση του ομίλου αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ