Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κατέκτησε το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» ο ΠΑΟ

Στην κατάκτηση του πρώτου - έστω και ανεπίσημου - τίτλου της νέας σεζόν έφτασε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στο φετινό διεθνές τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος», που διοργάνωσε ο ίδιος, στο ΟΑΚΑ. Στον τελικό οι πράσινοι νίκησαν την Εφές με 70-69, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, χάρη σε μια καλή άμυνα στην τελευταία επίθεση της τουρκικής ομάδας. Ετσι, το «τριφύλλι» έκλεισε επιτυχημένα την πρόβα τζεναράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ολυμπιακός: Την απόκτηση του Καναδολιθουανού Ιγκνας Μπραζντέικις για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, συμπληρώνοντας το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν με έναν ακόμα φόργουορντ. Ο 24χρονος παίκτης, ύψους 2,01 μ., πέρυσι αγωνιζόταν στη Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ έχει θητεία και σε ομάδες του ΝΒΑ.

ΑΕΚ: Προβληματισμό δημιουργούν στην ΑΕΚ, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, οι τραυματισμοί των Φλιώνη και Μακλεμόρ κατά την πρόσφατη παρουσία της ομάδας στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» της Πυλαίας. Σε αυτό η «Ενωση» είχε μία βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (113-75) και μία νίκη επί της Καρδίτσας (90-68).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ