Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Η ώρα του Super Cup στη Ρόδο

Με τη διεξαγωγή των αγώνων για το Super Cup της Βasket League στη Ρόδο το διήμερο 29 - 30 Σεπτέμβρη ανοίγει επίσημα η εγχώρια δράση στον χώρο του μπάσκετ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Η φετινή διοργάνωση αποτελεί την 4η συνεχόμενη από τη στιγμή της αναβίωσης του θεσμού το 2020, με ανανεωμένη μορφή (Φάιναλ 4) και σε αυτή μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της περσινής περιόδου διεκδικώντας το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Η αυλαία της διοργάνωσης που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται στη Ρόδο θα ανοίξει σήμερα με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Σε αυτούς θα μετάσχουν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας το Περιστέρι (17.00), ενώ ο δεύτερος της περσινής βαθμολογίας Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ (20.30). Οι «αιώνιοι» θεωρούνται τα απόλυτα φαβορί για το τρόπαιο, ενώ οι αγώνες λειτουργούν για «ερυθρόλευκους» και «πράσινους» και ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του επερχόμενου ραντεβού τους για την πρεμιέρα της Euroleague (Παρασκευή 6/10).

Αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί αρχικά ο μικρός τελικός (17.00) και στη συνέχεια ο τελικός της διοργάνωσης (20.30). Οι αγώνες του διημέρου θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ