Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Για δημοτική αρχή που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες λαού και νεολαίας

«Εγινε το βήμα, να κάνουμε το άλμα!». Αυτό είναι το μήνυμα - κάλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προς τον λαό της Καισαριανής, μπροστά στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχουν ριχτεί στη μάχη ώστε το ελπιδοφόρο μήνυμα που έστειλε ο λαός της πόλης στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη να ολοκληρωθεί και να γίνει νίκη του λαού και της νεολαίας την ερχόμενη Κυριακή. Παράλληλα, απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στην αυριανή συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή.

Ηδη, εγκάρδια στήριξη και αισιοδοξία για την επικράτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την ερχόμενη Κυριακή εκφράζει ο λαός της Καισαριανής, όπως έκανε και χτες, κατά την περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου, Ηλία Σταμέλου, στη λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης. Ο κόσμος, που εκείνη την ώρα έκανε τις αγορές του, μετέφερε μηνύματα στήριξης στη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ άλλοι δήλωναν αποφασισμένοι αυτήν την Κυριακή να κάνουν το βήμα στήριξης που δεν έκαναν στις 8 Οκτώβρη. Αντίστοιχη υποδοχή συνάντησε το κλιμάκιο και στην περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Χαιρετίζοντας τους χιλιάδες που έκαναν το βήμα επιλέγοντας το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της ελπίδας, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της συνέπειας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολλών, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καισαριανής στο κάλεσμά της επισημαίνει ότι η ανάδειξή της σε πρώτο συνδυασμό «δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στον λαό και τη νεολαία της πόλης μας:

  • Να κερδίσουμε μια πενταετία με δήμαρχο σύμμαχο και όχι εχθρό μας!
  • Να πάρουμε ανάσες ανακούφισης!
  • Να βρεθούμε από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα, για να ανοίξει ο δρόμος να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν!


Να νικήσουμε όλοι μαζί! Τώρα μπορούμε!

Με "Λαϊκή Συσπείρωση" δημοτική αρχή, για να πιάσουν τόπο η δυσαρέσκεια και η οργή απέναντι σε όλους όσοι μας καταδικάζουν στην ανασφάλεια».

Καλεί τον λαό και τη νεολαία της Καισαριανής, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά την προηγούμενη Κυριακή, «να βαδίσουμε μαζί στον ίδιο δρόμο για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται, για να έχουν τα παιδιά μας ό,τι τους αξίζει». Και επισημαίνει ότι «η αποχή δεν μπορεί να εκφράσει τη δίκαιη αγανάκτηση απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή Βοσκόπουλου». Οπως υπογραμμίζει, στον δεύτερο γύρο των εκλογών κρίνεται αν:

«Θα εκλέξουμε δημοτική αρχή την "Λαϊκή Συσπείρωση" που έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας και δε τις θεωρεί κόστος και εμπόδιο... ή θα πάμε με μία από τα ίδια με τον κ. Βοσκόπουλο, τον χειροκροτητή των περικοπών, της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης του δήμου;

Θα έχουμε δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο που θα απαιτήσει την καταβολή όλων όσα δικαιούται η πόλη από κράτος, κυβέρνηση, Περιφέρεια και εμπλεκόμενους φορείς, θα φορολογήσει τους επιχειρηματικούς ομίλους, τους μεγαλοξενοδόχους, τους τραπεζίτες και μεγαλεμπόρους των σούπερ μάρκετ, για να ελαφρύνει τον λαό που στενάζει από την ακρίβεια και τη φοροληστεία... ή θα έχουμε δήμαρχο μάνατζερ που θα βγάζει στο σφυρί τη δημόσια περιουσία για τα συμφέροντα των λίγων, σπαταλώντας τους λιγοστούς πόρους του δήμου σε συμβουλάτορες και μεγαλοεργολάβους οδηγώντας τον στα πρόθυρα της χρεοκοπίας;

Θα έχουμε τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο τιμόνι του δήμου για να ολοκληρώσουμε μαζί τα έργα που ξεκινήσαμε στους κρίσιμους τομείς της Παιδείας, των παιδικών σταθμών, του αθλητισμού, του πολιτισμού, του Σκοπευτηρίου... ή θα αφήσουμε να συνεχιστούν η παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε ΠΑΕ, η εγκατάλειψη των σχολείων και το αίσχος των κοντέινερ;

Θα έχουμε δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο που στέκεται στο πλευρό του λαού της Καισαριανής, των εργαζομένων του δήμου, της νεολαίας, με ήθος, αξίες, σεβασμό και συνέπεια... ή τον κ. Βοσκόπουλο της ανευθυνότητας, της αλαζονείας, του χλευασμού, του αυταρχισμού και της καταστολής;».

  • Σήμερα, Τετάρτη, ο Ηλ. Σταμέλος στις 6 π.μ. θα μιλήσει σε εργαζόμενους του δήμου, στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στο δημαρχείο και στις 6 μ.μ. σε γηπεδάκια και αθλητικούς χώρους της πόλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ