Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΧΑΪΔΑΡΙ
Κανείς δεν περισσεύει στον μεγάλο αγώνα, εμπρός για αγωνιστική δημοτική αρχή!

Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων η προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο
Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο
«Εμπρός να έχουμε δημοτική αρχή ξανά αγωνιστική, που θα νοιάζεται για τις λαϊκές ανάγκες» ήταν το μήνυμα στην πλατιά εξόρμηση που πραγματοποίησαν χθες υποψήφιοι και φίλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Χαϊδάρι, μπροστά στη μάχη του β' γύρου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, με το κάλεσμα του συνδυασμού και την πρόσκληση για τη σημερινή συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων, δέχτηκε το θερμό αγκάλιασμα των κατοίκων στα μαγαζιά της οδού Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, καθώς επίσης των εργαζομένων και των αθλούμενων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, όπου κατέληξε η περιοδεία.

Ολοι είχαν έναν καλό λόγο για την προσφορά του στην πόλη όταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν δημοτική αρχή. Ολοι χάρηκαν που η «Λαϊκή Συσπείρωση» πέρασε στον β' γύρο, γιατί ο κομμουνιστής υποψήφιος μπορεί να δώσει άλλη πνοή στους αγώνες και στις διεκδικήσεις των λαϊκών ανθρώπων. Εργαζόμενοι και πολλοί μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι, που δίνουν καθημερινά αγώνα για να τα φέρουν βόλτα, εύχονταν «καλή επιτυχία» για να αλλάξουν τα πράγματα.

Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, διοικητικοί, προπονητές υποδέχτηκαν σε πολύ θερμό κλίμα το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και τον Μ. Σελέκο, και είχαν να θυμηθούν τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η «Λαϊκή Συσπείρωση» ως δημοτική αρχή για τη στήριξη των αθλητικών σωματείων, του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, σε αντίθεση με την τωρινή δημοτική αρχή Ντηνιακού, που τον άφησε στη μοίρα του. Μάλιστα στις πισίνες του κολυμβητηρίου έχουν αναδειχθεί αθλητές, Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές, κάτοχοι πανελλήνιων ρεκόρ.

Το μεγάλο βήμα που έγινε την προηγούμενη Κυριακή υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί, με δημοτική αρχή ξανά αγωνιστική, συμπαραστάτη του λαού και όχι ντίλερ των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στην περιοδεία στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου
Στην περιοδεία στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου
Οπως σημειώνεται και στο κάλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης»:

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συνδημότες μας που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης όλων όσα μας αξίζουν, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα απέναντι στην πολιτική που μαυρίζει τη ζωή μας.

Οι Χαϊδαριώτες και οι Χαϊδαριώτισσες έδωσαν μια μεγάλη μάχη. Τώρα όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε το σύνολο του λαού του Χαϊδαρίου, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά την προηγούμενη Κυριακή, να προχωρήσουμε μαζί για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται, για να έχουν τα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει. Τώρα δεν ψηφίζουμε για τον φίλο και τον γνωστό. Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας.

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε δημοτική αρχή αγωνιστική, με δήμαρχο ξανά τον Μιχάλη Σελέκο, για να βρεθούμε από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα, για να κερδίσουμε μια πενταετία διεκδίκησης για όλα όσα έχουμε ανάγκη!

Σε αυτήν την επιλογή τώρα μπορεί να συναντηθεί η μεγάλη πλειοψηφία του χαϊδαριώτικου λαού, για δημοτική αρχή που θα είναι στο πλευρό του, στήριγμα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και όχι εχθρός του, με υποδομές και υπηρεσίες που θα τον διευκολύνουν και δεν θα ξεπουλιούνται σε οικονομικά συμφέροντα, που θα παλεύει για ανάσες ανακούφισης και δεν θα τον χαρατσώνει.

Τώρα είναι πιο καθαρό τι κρίνεται στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών:

Θα εκλέξουμε δημοτική αρχή τη "Λαϊκή Συσπείρωση", που δεν θεωρεί κόστος τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας, αλλά τις έχει στο επίκεντρο; 'Η θα πάμε μια από τα ίδια με Ντηνιακό, που στηρίζει τους πετσοκομμένους προϋπολογισμούς, την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση αναγκαίων υπηρεσιών και υποδομών για την προστασία της ζωής του λαού;

Θα έχουμε δήμαρχο ξανά τον Μιχάλη Σελέκο, φίλο και σύμμαχό μας στον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματά μας, μπροστάρη στον αγώνα για τα βάσανα του λαού της πόλης μας; 'Η θα έχουμε τον Ντηνιακό, που συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τις αρμοδιότητες, λέγοντας ότι είναι περιορισμένης ευθύνης, την ίδια στιγμή που είναι το "καλό παιδί" των μεγάλων συμφερόντων και ξένων για τις ανάγκες του λαού, και υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική με αυταρχισμό και κυνισμό;

Θα έχουμε δήμαρχο αγωνιστή, που υπερασπίζεται τη ζωή μας, διεκδικεί ελεύθερους χώρους, σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά μας; 'Η θα έχουμε τον Ντηνιακό, ο οποίος με τη στάση του προωθεί την επικίνδυνη εγκατάσταση σταθμού LNG και ηλεκτροπαραγωγής σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας, που φέρνει τον κίνδυνο βιομηχανικού ατυχήματος στις αυλές μας, υπονομεύοντας τη ζωή μας;».

Και προσθέτει: «Η αποχή δεν μπορεί να εκφράσει τη δίκαιη αγανάκτηση του λαού απέναντι στη δημοτική αρχή Ντηνιακού.

Αν ο Ντηνιακός μιλάει για ρεβάνς, είναι γιατί ο ίδιος σκέφτεται εκδικητικά, γιατί απεχθάνεται κάθε αγώνα, κάθε προσπάθεια να ζούμε σε μία όμορφη πόλη, ευτυχισμένοι εμείς και τα παιδιά μας, να διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει!

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αισιόδοξα, με αίσθηση της μεγάλης ευθύνης η νέα αγωνιστική δημοτική αρχή (2023-10-17 00:00:00.0)
«Λαϊκή Συσπείρωση» συμπαραστάτης στην πάλη του λαού (2023-10-14 00:00:00.0)
Το δίλημμα είναι δήμαρχος συμπαραστάτης του λαού ή μάνατζερ επιχειρηματικών συμφερόντων (2019-05-29 00:00:00.0)
Ολοι μαζί πιο δυνατοί για να παραμείνει ο δήμος δίπλα στο λαό (2019-05-28 00:00:00.0)
Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της νέας στέγης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (2019-03-29 00:00:00.0)
Πλατύ ενωτικό κάλεσμα για λαϊκή Τοπική Αυτοδιοίκηση (2002-04-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ