Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Κινητοποιήσεις για να μην πεταχτούν στον δρόμο 90 εργαζόμενοι της καθαριότητας

Με κινητοποίηση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου χτες το πρωί, στο πλαίσιο των τρίωρων στάσεων εργασίας που έχει αποφασίσει για δύο φορές τη βδομάδα (7 π.μ. - 10 π.μ. κάθε Τετάρτη και Παρασκευή) ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του εκπαιδευτικού ιδρύματος, απαιτεί να μην απολυθεί κανένας από τους 90 συμβασιούχους εργαζόμενους της καθαριότητας, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν στο τέλος Οκτώβρη.

Πρόκειται για συνέχεια της απόφασης Γενικής Συνέλευσης που ελήφθη προχτές με συμμετοχή και των εργαζομένων στην καθαριότητα, απαιτώντας να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της υπηρεσίας σε εταιρεία - εργολάβο, αλλά και να μην χάσει κανείς από τους εργατοϋπαλλήλους του χώρου, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με συμβάσεις ομηρίας ορισμένου χρόνου, τη δουλειά του.

Σήμερα Πέμπτη, ο Σύλλογος θα προχωρήσει στις 10 π.μ. σε έκτακτη συνέλευση, όπου θα προσκληθούν το Εργατικό Κέντρο, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς, για να συζητήσουν για τη συνέχιση του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ