Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 29 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χώρος Πολιτισμού «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου»

Παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη 29 Νοέμβρη η λειτουργία της έκθεσης με ασπρόμαυρες ξυλογραφίες του Γιώργη Βαρλάμου, που πραγματοποιείται από 31 Μάη 2023 στον Χώρο Πολιτισμού «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου» (Λεάγρου 23).

Ωρες λειτουργίας της έκθεσης: Τετάρτη - Κυριακή 18.00 - 20.30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για οργανωμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις, επικοινωνία στο τηλέφωνο 2107515584.

Στον χώρο γίνονται σεμινάρια χαρακτικής, κύκλοι τεσσάρων συναντήσεων για αρχάριους και προχωρημένους.

Εικαστικοί καλλιτέχνες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εργαστήριο για την καλλιτεχνική τους δημιουργία, καθώς και ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2107515584.

Επισκέψεις και ξεναγήσεις στο «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου»

Τον Χώρο Πολιτισμού «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου» επισκέφτηκαν το Σάββατο 21 Οκτώβρη 43 μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Ανδρωνιάνων - Δένδρων, με επικεφαλής την πρόεδρο του Συλλόγου κα Λιβανίου. Σε αυτόν τον Σύλλογο ο Γιώργης Βαρλάμος ήταν μέλος, συνεργάτης και πρόεδρος, ενώ είχε φιλοτεχνήσει κατ' επανάληψη ημερολόγια του Συλλόγου και πολλά έντυπα.

Τα μέλη του Συλλόγου ξεναγήθηκαν από την υπεύθυνη του χώρου, Εύα Μελά, και παρακολούθησαν επίδειξη εκτύπωσης ξυλογραφίας.

Από τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στον χώρο
Από τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στον χώρο
Την Κυριακή, τον Χώρο Πολιτισμού «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου» επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε μεγάλη ομάδα που παρακολουθεί μαθήματα στο Ανοιχτό Εργαστήρι Χαρακτικής του δήμου Νίκαιας - Ρέντη, εργαστήρι που λειτουργεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Η πολυπληθής ομάδα μαθητών του Ανοιχτού Εργαστηρίου Χαρακτικής συνοδευόταν από την υπεύθυνη του Εργαστηρίου, χαράκτρια Τάσα Χαροκόπου, και την χαράκτρια Αργυρώ Βασιλάκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ