Πέμπτη 18 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΙΓΑΛΕΩ
Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιούν την Κυριακή, 21 Απρίλη 2002 και ώρα 11.00 π.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω - Περιστεριού - Χαϊδαρίου και Αγ. Βαρβάρας του ΚΚΕ, στο κλειστό Γήπεδο του Μπάσκετ στο Αιγάλεω και καλούν το λαό των νοτιοδυτικών συνοικιών, τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες να δώσουν μαχητικό «παρών». Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Οπως υπογραμμίζουν, στην ανακοίνωση - κάλεσμά τους, οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ, ο λαός της περιοχής πρέπει να δώσει δυναμικό «παρών», να δηλώσει με τη συμμετοχή του «την αντίθεσή του ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της ολιγαρχίας και των κομμάτων που τις υπηρετούν.

Να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσει μαζί με τους κομμουνιστές την απάνθρωπη πολιτική του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης που στηρίζουν τους φονιάδες του Ισραήλ σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης και των άλλων λαών.

Να στηρίξει την πρόταση του ΚΚΕ ότι οι ερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές δεν μπορούν να γίνουν μακριά και έξω από τα προβλήματα της ανεργίας, της φτώχειας, της υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, της παιδείας, του πολιτισμού και τόσα άλλα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ