Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Στη δράση για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας

Συγκέντρωση χτες στην Καλαμάτα, στις 24 Νοέμβρη το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού

Κλιμακώνουν τις δράσεις τους μπροστά στο πανελλαδικό πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο της Αθήνας οι συνταξιουχικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, συγκέντρωση και πορεία στην Καλαμάτα πραγματοποίησαν χτες οι συνταξιούχοι, αφού συγκεντρώθηκαν πρώτα μπροστά από το Εργατικό Κέντρο της πόλης, όπου είχε οριστεί το ραντεβού, από κοινού με το Συνδικάτο Οικοδόμων. Παραβρέθηκε ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Λεωνίδας Ριτζάκης, που αναφέρθηκε στα αιτήματα των αγωνιστικών δράσεων.

Παράλληλα, οι πρόεδροι των συνταξιουχικών σωματείων του νομού στους χαιρετισμούς τους κάλεσαν όλους τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση της Αθήνας, όπου τα σωματεία δρομολογούν λεωφορεία.

Μετά τη συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε πορεία προς τον ΕΦΚΑ Καλαμάτας μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων, όπου κατατέθηκε ψήφισμα. Στη συγκέντρωση και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε, εκφράστηκε η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, απαιτώντας μεταξύ άλλων να σταματήσει η σφαγή του, να απεμπλακεί η Ελλάδα από το μακελειό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ