Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΥΓΕΙΑ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ
Οργανώνουν τον αγώνα τους για την ενίσχυση του Νοσοκομείου

Ανοιχτή σύσκεψη - συγκέντρωση, απαιτώντας την άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου Καρύστου, διοργανώνουν σύλλογοι και φορείς της περιοχής την Κυριακή 12 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ. στο Γιοκάλειο Ιδρυμα Καρύστου.

Το κάλεσμα υπογράφουν συνολικά 24 σύλλογοι και φορείς της περιοχής, τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να αποδεχθούν καμία υποβάθμιση του τόπου τους στο όνομα της πολιτικής "κόστους-οφέλους"». Απαιτούν άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, άμεση τοποθέτηση διοικητή, διασφάλιση κρατικής χρηματοδότησης για την κατασκευή και λειτουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, αύξηση των αποδοχών των εργαζομένων και ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Μάλιστα η Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο Καρύστου με επιστολή της έχει ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας.

Την επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής κατέθεσαν ως Αναφορά στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Λαμπρούλης και Διαμάντω Μανωλάκου.

Τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καρύστου στον αγώνα των συλλόγων και των φορέων της περιοχής και τη συμμετοχή στη σύσκεψη - συγκέντρωση της Κυριακής τονίζει σε δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρασκευάς, ζητώντας τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υιοθέτηση των αιτημάτων για ενίσχυση του νοσοκομείου.

Τη Δευτέρα στην Αρτα

Το Εργατικό Κέντρο Αρτας καλεί τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους φορείς της Αρτας σε σύσκεψη για τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της Υγείας τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ