Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Καμία εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ στη Γάζα

Τις τελευταίες μέρες όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη σφαγή που γίνεται στη Λωρίδα της Γάζας από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ. Μια σφαγή που στοχεύει 2,2 εκατομμύρια Παλαιστίνιους. Μια σφαγή που χαίρει της υποστήριξης των ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΑΤΟ.

Ομως το έγκλημα δεν ξεκίνησε ξαφνικά. Συντελείται εδώ και 75 χρόνια μέσα από χιλιάδες δολοφονίες, φυλακίσεις, εξαφανίσεις ανδρών, γυναικών και παιδιών. Τώρα επιδιώκει να αποτελειώσει το έγκλημα, μέσα από ανελέητους βομβαρδισμούς, οι οποίοι πλήττουν σχολεία, νοσοκομεία, πολυκατοικίες, αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.

Το αφήγημα του κράτους - δολοφόνου Ισραήλ περί «νόμιμης αυτοάμυνας» έχει καταρρεύσει. Δεν είναι «νόμιμη αυτοάμυνα». Είναι κατοχή ενάντια στην Παλαιστίνη, είναι γενοκτονία ενάντια στον λαό της.

Αυτό αναδεικνύεται και από τα εκατομμύρια λαού που διαδηλώνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης.

Μέσα σε όλα αυτά, είναι καταδικαστέα και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία στηρίζει το Ισραήλ με την αποστολή φρεγάτας, προσωπικό και πόρους στο έγκλημα που αφήνει πίσω του μόνο θάνατο, πόνο και δυστυχία.

Εμείς, λοιπόν, οι νέοι στρατευμένοι που υπηρετούμε τη θητεία μας, δεν έχουμε καμία δουλειά στον πόλεμο εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

Υπηρετούμε τη στρατιωτική μας θητεία για να υπερασπιστούμε τον λαό, τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Διαμαρτύρομαι για την προσπάθεια τρομοκράτησης από αξιωματικό ή υπαξιωματικό του 6ου ΕΤΕΘ απέναντι στον στρατευμένο Νικόλα Φάσσα, ο οποίος εξέφρασε, όπως έχουμε κάθε δικαίωμα εμείς οι στρατευμένοι, την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό και την καταδίκη της εμπλοκής της χώρας μας και των Ενόπλων Δυνάμεων στη σφαγή που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας.

Να γυρίσει τώρα πίσω η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού με όλο το πλήρωμά της.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!


ΣΤΡ(ΜΧ) Γιαΐτσης Γιώργος

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό σε όλο τον κόσμο! (2024-01-17 00:00:00.0)
Κόντρα στη συκοφαντία, αλληλεγγύη με την Παλαιστίνη (2023-11-09 00:00:00.0)
Το ΚΚΕ είναι με τους λαούς που αγωνίζονται και όχι με τους δολοφόνους τους (2023-11-02 00:00:00.0)
Ολοι την Κυριακή 5 Νοέμβρη στο Σύνταγμα, ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι μόνος! (2023-11-02 00:00:00.0)
Καταγγέλλει το Ισραήλ για τη σφαγή στη Γάζα και την κυβέρνηση που την στηρίζει (2023-10-26 00:00:00.0)
Λευτεριά στην Παλαιστίνη, καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στη σφαγή! (2023-10-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ