Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Πήρε το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης, και την κόντρα στη Λιβαδειά να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, ολοκληρώθηκε χθες το κυρίως μέρος των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί η διεξαγωγή των πρώτων αγώνων στα δύο ντέρμπι του προγράμματος, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Αρης, που μετατέθηκαν για τις 10 Γενάρη έπειτα από αίτημα της αστυνομίας. Την ίδια μέρα θα γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες των άλλων έξι ζευγαριών.

Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή δράση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Βόλου στην Τούμπα (Σβαμπ 45'+ πέναλτι) και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι αλλά συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στην κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ έχουν και παράπονα από τη διαιτησία.

Οσο για το πρώτο ματς της κόντρας SL2, μεταξύ Λεβαδειακού και Νίκης Βόλου, έληξε ισόπαλο 1-1 (Ρομο 40' - Πολίτης 16') και έτσι όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς. Το ματς στερήθηκε καλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγο πριν την ανάπαυλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ