Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Και επίσημα αναστολή της δράσης

Η ΚΕΔ δεν προχώρησε σε ορισμούς, λόγω της αποχής των διαιτητών, και η Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της 14ης αγωνιστικής

Eurokinissi

Οπως αναμενόταν οδηγήθηκε σε αναβολή το πρωτάθλημα της Super League, μετά την απόφαση των Ελλήνων διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή επ' αόριστον, αρχής γενομένης από τη 14η αγωνιστική, με αιτία τα περιστατικά στοχοποίησής τους που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε ότι αφορμή για την κίνηση αυτή των διαιτητών στάθηκαν οι καταγγελίες του Τάσου Παπαπέτρου για απειλές από αγνώστους κατά της ζωής του ίδιου και της οικογένειάς του, μετά τη διαιτησία του στον αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός. Χθες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, που στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων διαιτητών, επισημοποίησε τον μη ορισμό διαιτητών για την προγραμματισμένη το τριήμερο 9 - 12 Δεκέμβρη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Λίγο αργότερα, με ανακοίνωση της Super League έγινε γνωστή η «αναγκαστική αναβολή της αγωνιστικής», λόγω μη ορισμού διαιτητών από την ΚΕΔ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας ρίχνουν «νερό στον μύλο» των ανταγωνισμών εντός του ποδοσφαίρου, τόσο μεταξύ της διοίκησης της Super League και της ΕΠΟ όσο και στις εσωτερικές αντιμαχίες της Λίγκας.

Παρά τη μέχρι τώρα απουσία επίσημης τοποθέτησης για το θέμα των διαιτητών από τη διοίκηση της Super League, δύο μέλη της και εκ των βασικών παραγόντων του πρωταθλήματος, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, συντάχθηκαν ανοιχτά με την απόφαση των διαιτητών, καλώντας τους μάλιστα να προβούν και σε επίσημες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές όσον αφορά τα περιστατικά των απειλών.

Εισαγγελική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στη διενέργεια δίωξης προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε χθες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ν. Μαργαρίτης, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ολυμπιακός διώκεται για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, και έτσι κινδυνεύει πλέον με «τσουχτερό» πρόστιμο από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Αναλαμβάνει ο Κόουλμαν στον ΟΦΗ

Στο πρόσωπο του Ουαλού Κρις Κόουλμαν φέρονται να βρήκαν στον ΟΦΗ τον αντικαταστάτη του Λιθουανού Βλάντας Νταμπράουσκας, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ηρακλείου, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου και ότι απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Προς συμφωνία με Νίλσεν η Κηφισιά

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Δανός προπονητής Ντέιβιντ Νίλσεν αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Κηφισιάς, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο επήλθε ...διαζύγιο. Ο 47χρονος πρώην τεχνικός της Ααρχους φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους των νεοφώτιστων στη Super League, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μέτρα προστασίας των διαιτητών ζητάει η ΕΠΟ (2023-12-07 00:00:00.0)
Το άλλοθι της διαιτησίας και οι ...elite κόντρες (2023-04-01 00:00:00.0)
Οξύνονται οι κόντρες για τη διαιτησία (2022-07-06 00:00:00.0)
Στη Ριζούπολη το Παναθηναϊκός - Ξάνθη (2019-10-02 00:00:00.0)
Επικίνδυνες ισορροπίες στο ΟΑΚΑ (2012-12-08 00:00:00.0)
Αγώνες στα δικαστήρια (2011-08-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ