Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΟΥ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΟΥ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ (φωτ.) και ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗ (φωτ.), των συζύγων μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΤΣΟΥ (φωτ.) και ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗ (φωτ.), του γαμπρού μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ (φωτ.) και των αδερφάδων μας ΑΘΗΝΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ (φωτ.), ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ (φωτ.) και ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Δάφνη Χουνουζίδου, Βιβή Μάτσου, Ευγενία Μάτσου

***

ΦΩΤΟ

Δεκαέξι χρόνια ακριβώς σήμερα χωρίς την παρουσία σου. Κι όμως, όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψες ποτέ να είσαι κοντά μας, στις καλές και κυρίως στις δύσκολες στιγμές μας. Στη μνήμη της λατρευτής μας συζύγου και μανούλας ΛΟΥΛΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗ, που «έφυγε» στις 9 Δεκέμβρη του 2007, πιστής οπαδού σε όλη της τη ζωή του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμησή του 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού.

Ο σύζυγός της Νίκος Παλούμπης, η κόρη της Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Δεκέμβρη 2023 ο σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα, ο πατέρας και παππούς, ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, θα γινόταν 80 χρόνων. Να όμως που δεν πρόφτασε. Με την ευκαιρία αυτή, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Γερμανίας, το ποσό των 200 ευρώ.

ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Η σύζυγός του Μαρίκα, τα παιδιά του Μελίνα και Ιάκωβος και ο μικρός εγγονός του Αχιλλέας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας και συντρόφων μας ΔΗΜΗΤΡΗ και ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που «έφυγαν» αλλά είναι πάντα κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

Γιάννης - Βάλια - Νικολέτα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας κουμπάρου ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΛΤΖΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 5 χρόνια, προσφέρουμε 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Γούτσιος Γιάννης και Δέσποινα Βασάκη

***

ΦΩΤΟ 3

Ο σύντροφος Στήθος Γεώργιος προσφέρω στη μνήμη των συντρόφων ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ και ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ και του συντρόφου ΚΝίτη ΝΙΚΟΥ ΣΥΓΟΥΡΟΥ 100 ευρώ, ως πρώτη δόση, στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν φέτος 14 χρόνια απουσίας του ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΣΕΛΙΚΑ. Γεννήθηκε στη Δράμα το 1929, σπούδασε κτηνίατρος στη Γαλλία και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε γαλλικές αποστολές σε χώρες της Αφρικής. Από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε ενεργά στο κίνημα. Εγινε μέλος της ΕΠΟΝ. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ στα φοιτητικά του χρόνια και παρέμεινε μέλος του μέχρι τον θάνατό του (60 και πλέον χρόνια).

Σπουδαστής στη Γαλλία δραστηριοποιήθηκε στο μαζικό κίνημα οργανώνοντας την ελληνική νεολαία που ζούσε εκεί. Οταν επισκέφθηκε τη Γαλλία ο βασιλιάς του ελληνικού κράτους (δεκαετία '50), η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του. Παρόμοιες έρευνες συνεχίστηκαν και σε επόμενα χρόνια. Στη Γαλλία το ελληνικό προξενείο τού στέρησε το διαβατήριό του, λόγω της πολιτικής του δράσης. Μπόρεσε να έλθει στην Ελλάδα το 1965 μαζί με την οικογένειά του σκεπτόμενος μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Η χούντα των συνταγματαρχών στις 21 Απρίλη του 1967 τον αναζήτησε, αλλά εκείνος βρισκόταν στη Γαλλία, ακολουθώντας ένα σύντομο πρόγραμμα σπουδών που του ήταν απαραίτητο για να πάρει θέση στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Το 1987, συνταξιούχος πια, επιστρέφει στην Ελλάδα, στη Νέα Πεντέλη. Ως μέλος της ΚΟΒ Νέας Πεντέλης συνεχίζει την κομματική δουλειά. Υπήρξε Γραμματέας της ΚΟΒ για αρκετά χρόνια. Δούλεψε δραστήρια σε υπεύθυνες θέσεις σε Τμήματα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αγροτικό και Διεθνών Σχέσεων. Εγραψε άρθρα στα κομματικά έντυπα.

Πάντα μάχιμος και για τις μικρές μάχες, αλλά και για τις μεγάλες. Γνωστός σε φίλους και οπαδούς του Κόμματος για την ανθρωπιά του, την εντιμότητα, τον ανιδιοτελή χαρακτήρα του, την αισιοδοξία του. Σεβαστός στην τοπική κοινωνία για το ήθος και την αξιοπρέπειά του, γνωστός κομμουνιστής με συμμετοχή και παρεμβάσεις στα δρώμενα της περιοχής.

Στη μνήμη του και προς τιμήν των 105 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, η συντρόφισσά του Υβέτ ενισχύει οικονομικά το ΚΚΕ προσφέροντας 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ (φωτ.), που στις 19 Ιούλη έκλεισαν 10 χρόνια από τον θάνατό του, του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΤΣΗ - Καπετάν Αγραφιώτη (φωτ.) και του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 29/12/2022, ο Παναγιώτης Μπότσης προσφέρει 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Φαρμάκου.

Ο Κώστας Μπότσης γεννήθηκε το 1943 στην Καστανιά Καρδίτσας, ήταν απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ. Πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1974 μέχρι το τέλος της ζωής του και στέλεχος του ΠΑΜΕ στους λογιστές.

Ο Βασίλης Μπότσης γεννήθηκε στην Καστανιά Καρδίτσας το 1916. Ηταν έφεδρος αξιωματικός της Σχολής Πεζικού Σύρου. Στην Αλβανία ήταν διοικητής λόχου στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ το 1941. Το 1942 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Τον Γενάρη του 1943 κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ. Εγινε καπετάνιος του 1ου Τάγματος του 38ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ. Μετά τη Βάρκιζα έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης και ξαναβγαίνει στο βουνό, υπεύθυνος των ομάδων καταδιωκόμενων αγωνιστών στην περιοχή Αγράφων. Στις 15/8/1946 γίνεται ανασυγκρότηση των ομάδων των καταδιωκόμενων αγωνιστών και τέλη Σεπτέμβρη 1946 πάνω από 200 αντάρτες στη Γενική τους Συνέλευση εκλέγουν τη διοίκηση του Αρχηγείου Αγράφων. Διοικητής εκλέγεται ο Βασίλης Μπότσης (Αγραφιώτης) μέχρι το 1947. Στη συνέχεια επιτελάρχης της 138ης Ταξιαρχίας, με τον βαθμό του ταγματάρχη Πεζικού. Σκοτώθηκε στις 7/2/1949 στα Σίδερα Ευρυτανίας από έκρηξη παγιδευμένης νάρκης. Με διάταγμα της Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης (19/3/1949), ονομάστηκε συνταγματάρχης Πεζικού - τιμημένος νεκρός.

ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, δραστήριου οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής.

Η γυναίκα του Βάσω και ο γιος του Βαγγέλης

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, πατέρας και παππούς μας, γεννήθηκε στο Αίγιο το 1922. Ως μέλος του ΚΚΕ πέρασε τη ζωή του μαχόμενος για τη λευτεριά, τη δικαιοσύνη και το όρθωμα του αναστήματος της εργατικής τάξης, ιδέες για τις οποίες βασανίστηκε και εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Η σύζυγός του, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, πάντα δίπλα του αλύγιστη και υποστηρικτική, στάθηκε δυνατή σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη που έδινε, μεγαλώνοντας τα παιδιά και τα εγγόνια τους με τις μεγαλειώδεις ιδέες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

Η κόρη Ελένη Πολίτη, τα εγγόνια Σοφία, Ισιδώρα, Δημήτρης Καψαλάκης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του παλαίμαχου Λευκαδίτη κομμουνιστή ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΥΒΑ (ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ) και του σ. ΚΩΣΤΑ ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ, η Eυτυχία Καραβασίλη 150 ευρώ και ο Βαγγέλης Βερροιώτης 100 ευρώ.

ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Τούτο τον μήνα συμπληρώνονται 49 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ. Ηταν μόνο 50 χρόνων. Γνωστός με το ψευδώνυμο Χολομώντας, άφησε τη δική του σφραγίδα στον αγώνα κατά των κατακτητών και αργότερα ως μαχητής του ΔΣΕ. Τραυματίστηκε σοβαρά και έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία. Εκεί γνώρισε και την αγωνίστρια ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ (Μεταξά, από το χωριό Ελιά του Εβρου), μαχήτρια κι αυτή του ΔΣΕ. Στα Νοσοκομεία και Κέντρα Αποκατάστασης γνωρίστηκαν και κάνανε οικογένεια. Εκεί έζησαν για 5 χρόνια. Οι ευχές «καλή πατρίδα και καλή αντάμωση στην πατρίδα» δεν πιάσανε... Ο μπαμπάς μας δεν πρόλαβε την επιστροφή. Η μαμά μας επαναπατρίστηκε κι έφερε τα οστά του πατέρα μας στην Ελλάδα. Το 2000 «έφυγε» και η μητέρα μας από τη ζωή. Αυτά έλεγα πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ1 και στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ του Ν. Αγγελίδη. Δεν ξεχάσαμε ποτέ τον βαρύ τίτλο του «Παιδιού Αγωνιστών της Αντίστασης και του ΔΣΕ».

Με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης, στη μνήμη των γονιών μας Κώστα και Τασούλας Κεφαλέλη, προσφέρουμε στο Κομμουνιστικό Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Θέρμης, 150 ευρώ για τις ανάγκες του κινήματος και των αγώνων που έρχονται.

Οι κόρες Αννα και Ουρανία Κεφαλέλη

***

ΦΩΤΟ

Μας λείπεις! Το γέλιο και τα αστεία σου. Η αγωνιστικότητά σου και η κοφτερή ματιά σου. Μας λείπει η φωνή σου και ας την κουβαλάμε κάθε μέρα μέσα μας. Στη μνήμη του αδελφού και θείου ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΤΑΚΗ προσφέρουμε 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω της ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ και για την ονομαστική του εορτή η οικογένειά του προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού.

ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ
ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ
***

ΦΩΤΟ 2

Στις 8 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 52 χρόνια από τη δολοφονία του μέλους του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΥΣΔΕΛΕΚΙΔΗ (ψευδώνυμο Στάμος) από τη χούντα των συνταγματαρχών. Γεννήθηκε στα Κουβούκλια Προύσας της Μικράς Ασίας το 1912 και από τα μικρά του χρόνια εντάχθηκε στο κίνημα. Τελείωσε τη Νομική Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με άριστα και δραστηριοποιήθηκε στον νομό Πέλλας (δικηγόρος Εδεσσας) μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Μέχρι το 1967 υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΑ στον νομό Πέλλας. Πέρασε 17 χρόνια στην εξορία, μεταξύ άλλων στην Μακρόνησο, στον Αη Στράτη και στη Γιούρα, αλύγιστος, χωρίς να υπογράψει ποτέ δήλωση μετάνοιας. Στη Μακρόνησο μάλιστα από το ξύλο και τα βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν καθημερινά, μεταξύ των οποίων κρέμασμα από την οροφή από το ένα πόδι, έμεινε ανάπηρος στο πόδι αυτό για όλη του τη ζωή. Το 1970 επέστρεψε κατάκοιτος, μέσω του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, στη Θεσσαλονίκη. Στις 8 Δεκέμβρη 1971 δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης με εντολή της κυβέρνησης, πράγμα που γνωστοποιήθηκε από τη «Φωνή της Αλήθειας», της ελληνικής εκπομπής στη Μόσχα.

Τέσσερα παιδιά της μικρασιατικής καταγωγής οικογένειας, στην Εδεσσα, των γονιών του Δημήτρη, Νικολάου και Ζωής Μουσδελεκίδη πέρασαν στρατοδικείο. Η Σοφία (Γιαννιτσά), η Αναστασία (Γιαννιτσά) που φυλακίστηκε μαζί με την νηπιακής ηλικίας δίχρονη κόρη της, την Στυλιανή Σταυρούση, που σήμερα ζει στην Καλαμαριά και θυμάται... Ο Μιχάλης (ψευδώνυμο Αλκης), που συνελήφθη επί του Αώου Ποταμού και πέρασε στρατοδικείο στα Γιάννενα καθώς και ο σύζυγος της Αναστασίας, Αθανάσιος Σταυρούσης, εκ Δρυμού Θεσσαλονίκης, με συνολικά 7 έτη εξορίας σε Μακρόνησο και Αη Στράτη.

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΣΔΕΛΕΚΙΔΗ και της ΣΟΦΙΑΣ ΒΑΓΙΑ ο Νίκος Βάγιας, γιος της Σοφίας, και η κόρη της Αναστασίας, Στυλιανή Σταυρούση, προσφέρουν στο κόμμα που υπηρέτησε μέχρι τελευταίας πνοής του, το τιμημένο ΚΚΕ, 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανάληψης.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΖΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΖΗΣ

ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΤΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ)

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΥΒΑΣ (ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ)
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΥΒΑΣ (ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΣΟΦΙΑ ΒΑΓΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΒΑΓΙΑ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2023-01-28 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2022-07-16 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-07-27 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-07-07 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ (2008-12-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2006-07-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ