Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το Σάββατο διαδηλώνουν στη Νέα Ιωνία

Στις 12 μ. στην πλατεία Σημηριώτη καλούν σωματεία και φορείς

Σε κινητοποίηση το Σάββατο 9 Δεκέμβρη στις 12 μ. στην πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία προχωρούν σωματεία και μαζικοί φορείς της Νέας Ιωνίας. «Δεν πάει άλλο! Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!», τονίζουν οι φορείς. Στην ανακοίνωσή τους καλούν σε δράση ενάντια στην ακρίβεια, στους καθηλωμένους μισθούς και συντάξεις, στα χαράτσια και τη φορολογία, σε διεκδίκηση για τα προβλήματα των σχολείων, του Κέντρου Υγείας αλλά και του Νοσοκομείου «Αγία Ολγα».

«Βγαίνουμε στον δρόμο για τη ζωή και το δίκιο μας», τονίζουν και καλούν «όλους τους φορείς του δήμου, όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτήν την κατάσταση», να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών». «Μπροστά οι ζωές και οι ανάγκες μας!», υπογραμμίζουν.

Στην κινητοποίηση θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την Τρίτη στο Μενίδι

Εργατικά Σωματεία και μαζικοί φορείς του Μενιδίου καλούν σε συγκέντρωση την Τρίτη 12 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης ενάντια στην ακρίβεια και διεκδικώντας την προστασία του λαϊκού εισοδήματος. Οπως σημειώνουν, «ο νέος αντιλαϊκός προϋπολογισμός πετσοκόβει για άλλη μια χρονιά το εισόδημά μας», ενώ προσθέτουν και τη νέα φοροληστεία μέσω της αύξησης των δημοτικών τελών.

«Δεν κάνουμε εκπτώσεις στις ανάγκες μας! Με συντονισμό και οργάνωση δυναμώνουμε τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες», τονίζουν και καλούν σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση αλλά και στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη στο Σύνταγμα ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ