Τρίτη 12 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πήρε θέση για τα επεισόδια στου Ρέντη

Θέση πήρε χτες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη 7/12 έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ χούλιγκανς και αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Σε επίσημη συνέντευξη Τύπου στην οποία εκπροσώπησε τον σύλλογο ο Δημήτρης Νάκος, γενικός γραμματέας και νομικός εκπρόσωπος, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε λόγο για επεισόδια από «50 μπαχαλάκηδες, που έγιναν 500 μέτρα μακριά από το γήπεδο» και «η αστυνομία τούς άφησε να φύγουν», ενώ καταγγέλθηκαν γενικότερα οι ενέργειες της αστυνομίας.

Η πλευρά του Ολυμπιακού στάθηκε στην αλόγιστη χρήση χημικών, αλλά και στο σχέδιο για εγκλωβισμό όλων των ατόμων που υπήρχαν στο γήπεδο για αρκετές ώρες και μεταφορά τους στο Τμήμα Μεταγωγών για εξακρίβωση στοιχείων. Ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για «ομηρία και βασανισμό των κρατουμένων» και για «λογική του παραλόγου, που καταλύει κάθε έννοια της δημοκρατίας, θυμίζοντας άλλες εποχές». Παράλληλα καταγγέλθηκε και «η προσπάθεια ΜΜΕ που πρόσκεινται στην κυβέρνηση να κάνουν το άσπρο μαύρο, προκειμένου να συγκαλύψουν το φιάσκο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ