Τετάρτη 10 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νέα δολοφονία γυναίκας από συμβίο της

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά μέρες μετά την εξαφάνισή της. Πρόκειται για ένα ακόμα αποτρόπαιο περιστατικό από τα πολλά που κατακλύζουν τη δημοσιότητα και επιβεβαιώνουν την τεράστια ανεπάρκεια σε κοινωνικές δομές ώστε να προλαμβάνονται τέτοια εγκλήματα.

Ως δράστες κρατούνται ο 39χρονος συμβίος της και ο 34χρονος φίλος του, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή. Διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Και οι δύο συλληφθέντες φέρεται να υποστηρίζουν ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία, όμως κάτι «στράβωσε» και σκότωσαν τη γυναίκα, για να μην τους «δώσει» στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και έφερε τραύματα στη δεξιά τραχηλική χώρα, υπέστη διατομή όλων των αγγείων και είχε ακατάσχετη αιμορραγία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ