Πέμπτη 11 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του

Νέο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον Βόλο καθώς ένας 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της γυναίκας του, και οι δύο αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 50χρονος συναντήθηκε με τον κουνιάδο του σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ζαγοράς και Χανίων στο Πήλιο και υπό συνθήκες που διερευνώνται πυροβόλησε τον 33χρονο με κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του. Στη συνέχεια ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την πράξη του και λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Πληροφορίες για το έγκλημα αναφέρουν ότι ο 50χρονος έμαθε από τη 18χρονη κόρη του από προηγούμενο γάμο, ότι το θύμα τη βίαζε κατ' εξακολούθηση από την ηλικία των 9 ετών και τώρα την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα για να μη διακινήσει βίντεο με τις πράξεις του. Η κοπέλα φέρεται να μίλησε στον πατέρα της και εκείνος αποφάσισε να σκοτώσει τον 33χρονο. Οπως δήλωσε ο συνήγορος του δράστη, «ο 50χρονος έχει συνειδητοποιήσει ότι ένας άνθρωπος, ανεξάρτητα από το αν το βάρυναν ή όχι κάποιες εγκληματικές πράξεις, έχασε τη ζωή του και ότι ίσως θα έπρεπε να χειριστεί το θέμα διαφορετικά, αν του το επέτρεπε η ψυχική του κατάσταση στην οποία βρέθηκε». Ανέφερε ακόμα ότι ο κατηγορούμενος έχει τρία κορίτσια από τον πρώτο του γάμο και ένα αγόρι 9 ετών από τον δεύτερο γάμο του και το θύμα ήταν αδελφός της δεύτερης συζύγου του.

Ο 50χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι, μετά την κατάθεση στον εισαγγελέα στα δικαστήρια του Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ