Πέμπτη 18 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΛΟΥΤΟΧΩΡΙ ΗΛΕΙΑΣ
Ακαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου

Ακαρπες παρέμεναν μέχρι αργά χθες το απόγευμα οι προσπάθειες του συνεργείων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 6ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 44χρονου άνδρα που παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου Αχέροντα, στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι στον δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Ηλείας.

Το περιστατικό έχει στοιχίσει τη ζωή της 42χρονης συνοδηγού, η οποία εντοπίστηκε προχθές σε απόσταση σχεδόν 1,5 χλμ. από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο, ενώ «σβήνουν» οι ελπίδες να εντοπιστεί ζωντανός ο 44χρονος, καθώς έχουν περάσει σχεδόν δύο μέρες από το τραγικό συμβάν.

Εξάλλου, τον ελαφρύ τραυματισμό ενός πυροσβέστη είχε ως αποτέλεσμα ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος που σημειώθηκε χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια των ερευνών στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το χωριό.

Οπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε από υποχώρηση του εδάφους κατά την κίνηση δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άλλα δύο άτομα, μαζί με τον τραυματία πυροσβέστη.

Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρθηκε και από κατοίκους στην περιοχή, το γεφύρι όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν έχει κατασκευαστεί πριν από περίπου 50 χρόνια και θα έπρεπε ήδη να έχει αντικατασταθεί, αφού τα νερά φρακάρουν σε αυτό, με αποτέλεσμα να υπερχειλίζει συχνά ο χείμαρρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ