Τρίτη 6 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα πυρκαγιά στα Λιπάσματα Καβάλας

ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ: Απαιτούνται άμεσα επείγοντα μέτρα

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στα Λιπάσματα Καβάλας χτες τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στη μονάδα θειαφιού και γρήγορα επεκτάθηκε στη γραμμή παραγωγής, ενώ σύμφωνα με περίοικους έφτασε ως το λιμάνι.

«Στο ίδιο επικίνδυνο έργο θεατές», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, θυμίζοντας τα προηγούμενα αντίστοιχα περιστατικά του τελευταίου χρόνου όπως και τις προειδοποιήσεις και τις Ερωτήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή για την κατάσταση στο εργοστάσιο, με την κυβέρνηση να απαντά «όλα καλώς καμωμένα».

«Για να μην έχουμε νέα "κοιλάδα των Τεμπών" στα Λιπάσματα Καβάλας, απαιτούνται άμεσα επείγοντα μέτρα. Οι πολιτικές των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιπολιτευτικές τους κορόνες για τα "μάτια του κόσμου", όχι μόνο δεν τα διασφαλίζουν, αλλά εγγυώνται τη συνέχεια του εγκλήματος. Μόνο η οργάνωση κι ο αγώνας των ίδιων των εργαζομένων μπορεί να κερδίσει συνθήκες, ώστε να ξέρουν οι οικογένειές τους ότι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά τη βάρδια. Σ' αυτόν τον αγώνα το ΚΚΕ θα συνεχίσει να δίνει όλες του τις δυνάμεις», τονίζει και προσθέτει: «Χτυπάμε μια ακόμα "καμπάνα"! Η κατάσταση στο εργοστάσιο των λιπασμάτων είναι επικίνδυνη για τους εργαζόμενους, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή! Ουσιαστικοί έλεγχοι και μέτρα τώρα, με ευθύνη της κυβέρνησης!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ