Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROCUP
Φουριόζος για το πλεονέκτημα ο Αρης

Με εφαλτήριο το «διπλό» στο ΟΑΚΑ ο Αρης υποδέχεται σήμερα την Τρέντο στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Eurocup

Eurokinissi

Με εφαλτήριο το «διπλό» στο ΟΑΚΑ ο Αρης υποδέχεται σήμερα την Τρέντο στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Eurocup
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, ο Αρης φιλοξενεί σήμερα στο Αλεξάνδρειο την ιταλική Τρέντο (20.00 - Novasports Prime) για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Eurocup. Με την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης να έχει ήδη γίνει πράξη από τους «κιτρινόμαυρους», ενόψει του φινάλε το στόχαστρο μπαίνει στην κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα (5ος προς το παρόν ο Αρης), που δίνει πλεονέκτημα έδρας στους μονούς αγώνες νοκ άουτ των «16», οι οποίοι θα κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Για να το πετύχει αυτό η ελληνική ομάδα θέλει νίκη κόντρα στην αντίπαλό της σήμερα και ήττα της γερμανικής Ουλμ στην έδρα της ήδη 1ης του ομίλου και εκ των φαβορί της διοργάνωσης, γαλλικής Μπουργκ.

Στον απόηχο της νίκης στο ΟΑΚΑ, όπως και εκείνης στη Γερμανία επί της Ουλμ την προηγούμενη αγωνιστική του Eurocup, με την οποία εξασφαλίστηκε η πρόκριση, στον Αρη επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα συνεχίσει και σήμερα στον δρόμο των επιτυχιών, με αρωγό σε αυτό την αναμενόμενη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Αλεξάνδρειου.

Αγωνιστικά ζητήματα - πέραν του γνωστού προβλήματος με την απουσία του Ρομπέρτο Γκάλινατ λόγω τραυματισμού - δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ