Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Αλλαγές με ... μηνύματα στον Ολυμπιακό

Εκ νέου αλλαγή σκυτάλης στη θέση του αθλητικού διευθυντή υπήρξε στον Ολυμπιακό, μετά και τη μη αναμενόμενη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τις τελευταίες αποτυχίες να την έχουν απομακρύνει αρκετά από την κορυφή (-9). Ετσι, μετά από μόλις δυο μήνες αποτελεί παρελθόν ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής Πέδρο Αλβες, με τον Σέρβο πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων» Ντάρκο Κοβάσεβιτς να ανακοινώνεται ως αντικαταστάτης του. Ο τελευταίος επιστρέφει σε διοικητική θέση της ΠΑΕ για τρίτη φορά, μετά τις περιόδους 2010 - 2013 (και τότε ως αθλητικός διευθυντής) και 2017 (ως τεχνικός σύμβουλος μεταγραφών). Η κίνηση αυτή των διοικούντων της ΠΑΕ με την αλλαγή στη συγκεκριμένη θέση φέρεται να είναι και ένα μήνυμα προς τον τεχνικό της ομάδας (και επιλογή του Αλβες) Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ, όπως όλα δείχνουν, μετά τις νέες εξελίξεις θα αναβαθμιστεί και ο ρόλος του Γάλλου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατελούσε στρατηγικός σύμβουλος.

ΠΑΟΚ: Την επέκταση της συνεργασίας με τον Τόμας Μουργκ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

ΟΦΗ: Παίκτης του ΟΦΗ είναι και με τη βούλα ο Χεσούς Χιμένεθ, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Ισπανού επιθετικού μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Η μεταγραφή έρχεται σε μια περίοδο που το κλίμα στον ΟΦΗ είναι βαρύ λόγω των συνεχόμενων αποτυχιών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για σημαντικές αλλαγές το προσεχές διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ