Σάββατο 10 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 10 Φλεβάρη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Θα μιλήσει η γιατρός Ελένη Παπαγεωργίου, παθολόγος - εντατικολόγος και συνεργάτης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Δανίας πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση για την Παλαιστίνη, στη 1 μ.μ. στην Κοπεγχάγη (Frederikssundsvej 82).

Κυριακή 11 Φλεβάρη

-- Η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων - Λαυρεωτικής πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης του Γ2 Τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1967 - 1974), στις 6 μ.μ. στο Οινοποιείο Πέτρου (Λ. Μαραθώνος 117, Παλλήνη). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΤΕ Τρικάλων πραγματοποιεί εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο, με θέμα «Με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν, σύγχρονη Ανώτατη Εκπαίδευση». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του Κόμματος και καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ.

Δευτέρα 12 Φλεβάρη

-- Εκδήλωση - συζήτηση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια πραγματοποιούν στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου - Τέχνης (πλατεία Γεωργίου) οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ