Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 16 Φλεβάρη

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Σιάτιστας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Αμαρουσίου καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του Γ2 Τόμου Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Αμαρουσίου. Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Ορεστιάδας καλεί σε πολιτική εκδήλωση με θέμα Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!», στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στην Ορεστιάδα. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Το Σάββατο 17 Φλεβάρη

- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Γαλάτσι καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Της φτώχειας την οργή κάνουμε δύναμη για την ανατροπή!», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Ρεθύμνου και Χρήστου Καψάλη 36). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλούν σε εκδήλωση με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Παρέμβαση θα κάνει ο Νίκος Σερετάκης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας και δημοτικός σύμβουλος.

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας καλούν σε εκδήλωση με το ίδιο θέμα στις «Μουσικές Διαδρομές», με ομιλητή τον Αγη Τριγάζη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Την Κυριακή 18 Φλεβάρη

- Στις 12 μ. η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων καλεί σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ροδοτοπίου, με θέμα «Κοινή Αγροτική Πολιτική σε όλη την Ευρώπη - κοινά τα προβλήματα των αγροτών. Υπάρχει διέξοδος. Με δυνατό ΚΚΕ, στον δρόμο του αγώνα και τον μπλόκων». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος.

- Στις 11 π.μ., στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο ΚΑΠΗ του δήμου Χαλκηδόνας στα Κουφάλια, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Εξελίξεις - Η πρόταση του ΚΚΕ για τους αγρότες». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ.

Τη Δευτέρα 19 Φλεβάρη

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Η κατάσταση των δημόσιων δομών Υγείας στην περιοχή μας εκπέμπει SOS! Επιτακτική η ανάγκη να δυναμώσει τώρα ο αγώνας του λαού», στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (Π. Ιωακείμ 4, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο ΘΕΠΑΝ Κορδελιού, με θέμα «Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε». Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ