Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΖΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Να μη λύσει κάβους καμία φρεγάτα για την Ερυθρά

Με περιοδεία και εξόρμηση στα Παλούκια στη Σαλαμίνα χτες το απόγευμα, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ έδωσαν συνέχεια στο κάλεσμα που απευθύνουν στον λαό και τη νεολαία για να σημάνει ξεσηκωμός και να μη λύσει κάβους η φρεγάτα «Υδρα» για την Ερυθρά Θάλασσα. Κανένας ναύτης και στρατιωτικός να μη βρεθεί σε ξένα νερά και εδάφη.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Παναγή, μέλος της ΚΕ, περιόδευσε αρχικά στο λιμάνι και στη συνέχεια στο κέντρο και την αγορά της Σαλαμίνας. Συζήτησε με εργαζόμενους και κατοίκους του νησιού για τις επικίνδυνες εξελίξεις που βάζουν τη χώρα μας πιο βαθιά στη δίνη του πολέμου και μετατρέπουν τον ελληνικό λαό σε θύτη άλλων λαών και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων. Πολλοί ήταν αυτοί που συμφωνώντας με τα παραπάνω εξέφρασαν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους, που τροφοδοτούνται επιπλέον και από τη λειτουργία του ναυστάθμου του Πολεμικού Ναυτικού σε πολύ κοντινή απόσταση.

Πλατιά διακινήθηκε η σχετική ανακοίνωση του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Οι εξορμήσεις και οι ενημερωτικές παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες τόσο στη Σαλαμίνα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ