Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΠΑΜΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Εμπρακτη αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό
  • Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης. Καλεί τα συνδικάτα να συλλέγουν αυστηρά και μόνο τα εξής είδη: Γάζες (αποστειρωμένες - μη αποστειρωμένες - αυτοκόλλητες), ελαστικοί επίδεσμοι, οφθαλμικά επιθέματα, eye pads, tears naturale coll, clinofar amp, newsept οροί, οξυζενέ, βάμμα ιωδίου, μερκουροχρώμ, αλκοολούχες λοσιόν, αντισηπτικά, Hansaplast (αντιμικροβιακό spray και αντιμικροβιακή αλοιφή), jalplast (αλοιφή επουλωτική), leukoplast, hansaplast και σύριγγες, καθώς επίσης βρεφικές πάνες και βρεφικά γάλατα σε σκόνη. Η παράδοση του υλικού θα γίνεται στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητρόπολης).
  • Στη Θεσσαλονίκη, τα Σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εμποροϋπαλλήλων και ΣΕΤΗΠ καλούν σε συγκέντρωση υγειονομικού υλικού και ειδών για παιδιά, στο Εργατικό Κέντρο (Αριστοτέλους 32), από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 6 μ.μ. έως και τις 9 μ.μ.
  • Αντίστοιχο κάλεσμα απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης. Η συγκέντρωση των ειδών (που είναι τα ίδια με την παραπάνω λίστα από το ΠΑΜΕ) θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (10 π.μ. - 3 μ.μ.) στον πρώτο όροφο του κτιρίου του ΕΚΠ.
  • Το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς» συγκεντρώνει βοήθεια στα γραφεία του στη Νάουσα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (9 π.μ. - 1 μ.μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ