Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CONFERENCE LEAGUE
Προβάδισμα με «υπογραφή» Ελ Κααμπί

«Αέρα» πρόκρισης πήρε ο Ολυμπιακός νικώντας 1-0 τη Φερεντσβάρος στο Φάληρο

Με τον Ελ Κααμπί να δίνει τη λύση, ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Conference League έπειτα από τη νίκη του με 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα μπαράζ της διοργάνωσης. Ετσι, την άλλη βδομάδα η ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για τη ρεβάνς με άλλον αέρα. Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού αποδείχθηκε ο λυτρωτής για την ομάδα του Πειραιά, σκοράροντας στο 83' και δίνοντας λύση στην αδυναμία της ομάδας του να βρει σκορ μέχρι τότε, παρά τις φάσεις που δημιούργησε.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο, με τη Φερεντσβάρος να ξεκινάει καλύτερα και μάλιστα να πετυχαίνει γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR, ενώ ο Ολυμπιακός ισορρόπησε μετά το 25', έχοντας κάποιες καλές στιγμές.

Η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμούς μετά το 60', χάρη και στην είσοδο των Ορτα και Ποντένσε, οι οποίοι έδωσαν περισσότερη κίνηση έναντι των φιλοξενούμενων, που οπισθοχώρησαν, ποντάροντας στις αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην κυκλοφορία και πίεσε επιθετικά, δημιουργώντας μια σειρά από ευκαιρίες και τελικά φτάνοντας στο γκολ της νίκης.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Εσε, Αλεξανδρόπουλος (63' Ορτα), Καρβάλιο (78' Γιόβετιτς), Μασούρας (63' Ποντένσε), Φορτούνης (90'+2 Ιμπόρα), Ελ Κααμπί (90'+2 Ελ Αραμπί)

Φερεντσβάρος: Ντιμπούς, Βίνγκο, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μακρέτσκις, Μαϊγκά, Ζαχάριασεν, Φάνι (80' Μπέσιτς), Μαρκίνιος (75' Ραμχντάνε), Βάργκα (75' Πέσιτς)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ