Τετάρτη 6 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου «Αποδελτίωση ΙΙΙ»

Την Παρασκευή 8 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας), θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή για τη Μέρα της Γυναίκας και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο της, «Αποδελτίωση ΙΙΙ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

Θα προλογίσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού, ενώ το κεφάλαιο «Αλέκα Παΐζη» θα διαβάσει ο σπουδαίος ηθοποιός, σκηνοθέτης και ποιητής Δημήτρης Καταλειφός.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος θα διαβάσει το κείμενο για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, η ταλαντούχα ηθοποιός Λίλα Μπακλέση θα διαβάσει το κείμενο για τον Κώστα Βουτσά και η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και ηθοποιός Χριστίνα Μαξούρη θα διαβάσει το κεφάλαιο «Καισαριανή».

Στη συνέχεια, η Χρ. Μαξούρη μαζί με τους μουσικούς Θοδωρή και Αντώνη Ξηντάρη θα ερμηνεύσει μεγάλα τραγούδια της εμβληματικής Σωτηρίας Μπέλλου, που μαζί με τον Βασίλη Τσιτσάνη στο «Χάραμα» υπήρξαν θρύλοι της Ιστορίας της Καισαριανής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ