Τετάρτη 13 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Σήμερα η νέα απεργιακή μάχη στις εταιρείες - κολοσσούς

Συντονίζονται και με συναδέλφους τους στη Γαλλία

Νέα απεργιακή μάχη δίνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα τηλεφωνικά κέντρα, παίρνοντας δύναμη από τις δύο προηγούμενες απεργίες μέσα στον Φλεβάρη και τη συναυλία που έγινε το περασμένο Σάββατο για την ενίσχυση του αγώνα τους και μέσα από την οποία εκφράστηκε μεγάλο κύμα έμπρακτης αλληλεγγύης.

Την κινητοποίηση οργανώνουν τα κλαδικά Συνδικάτα Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής και Θεσσαλονίκης και τα δύο νεοσύστατα επιχειρησιακά σωματεία σε «Teleperformance» (ΣΕΤΕΠ) και «Webhelp» (WUW).

Αυτήν τη φορά απεργούν την ίδια μέρα οι συνάδελφοί τους εργαζόμενοι των επιχειρηματικών ομίλων «Teleperformance», «Webhelp», «Majorel» και υπόλοιπων τηλεφωνικών κέντρων στη Γαλλία.

Στην Αθήνα θα γίνουν συγκεντρώσεις στις 8 π.μ. στα κεντρικά κτίρια των εταιρειών και θα ακολουθήσει συγκέντρωση στις 12 μ. στο Σύνταγμα, για να επιδώσουν τα αιτήματά τους στο προεδρείο της Βουλής.

Στη Θεσσαλονίκη η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 7.45 π.μ., μπροστά στα γραφεία της «Teleperformance».

Οι εργαζόμενοι στα τηλεφωνικά κέντρα διεκδικούν: Αμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με βάση τα ψηφισμένα στις Γενικές Συνελεύσεις προσχέδια που έχουν επιδοθεί επίσημα στις μεγάλες εταιρείες των τηλεφωνικών κέντρων. Να αλλάξει άμεσα το επαίσχυντο καθεστώς της «άδειας ειδικού σκοπού» για τους συναδέλφους τους που είναι από χώρες εκτός ΕΕ. Πλήρη και μόνιμη άδεια παραμονής για όλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ