Σάββατο 27 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
Φάρμακα για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Δυο φορτηγά με φαρμακευτικό υλικό συγκεντρώθηκαν από τους Περιστεριώτες

Ο δίκαιος αγώνας του παλαιστινιακού λαού και της νεολαίας για μια ελεύθερη πατρίδα είναι αγώνας και του ελληνικού λαού, ο οποίος με όλες του τις δυνάμεις θα συμπαρασταθεί και θα εκφράσει την αλληλεγγύη του. Το μήνυμα αυτό στέλνει ο περιστεριώτικος λαός προς τον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης, που το τελευταίο διάστημα συγκέντρωσε φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό για να σταλεί στην Παλαιστίνη. Η πρωτοβουλία πάρθηκε από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου» και το πλατύ κάλεσμα που απηύθυνε στους κατοίκους της πόλης βρήκε ανταπόκριση.

Κάθε σχολική μονάδα μετατράπηκε σε χώρο συλλογής της ιατροφαρμακευτικής βοήθειας για το λαό της Παλαιστίνης. Ετσι, χτες το μεσημέρι, δύο φορτηγά με υλικό παραδόθηκαν στην πρεσβεία της Παλαιστινιακής Αρχής, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Παλαιστίνη.

Παρόμοιες πρωτοβουλίες παίρνονται και σε άλλες περιοχές, σε ανταπόκριση της έκκλησης του Συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Συνδικαλιστών Εκπαιδευτικών και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ