Παρασκευή 22 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιοδεία του Γ. Πρωτούλη στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Δυτικού Τομέα στο Περιστέρι

Το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Δυτικού Τομέα στο Περιστέρι επισκέφτηκε χτες το πρωί ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Νίκη Χρονοπούλου και ο Βασίλης Πετρόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να παραστούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τρίτης 26 Μάρτη, που θα γίνει σε έναν από τους 7 πολυπληθείς, εργατικούς - λαϊκούς δήμους του Δυτικού Τομέα και συγκεκριμένα στον δήμο Αγ. Βαρβάρας. Πρόσθεσαν ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» και σε αυτήν τη συνεδρίαση θα επιδιώξει να συμμετάσχουν σωματεία και μαζικοί φορείς για να παραθέσουν τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.

Ηταν η τρίτη κατά σειρά επίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας, μετά από αυτές στη Δυτική Αττική και στον Πειραιά, η οποία επιβεβαίωσε τα τεράστια προβλήματα από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, ζητήματα που επισήμαναν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Αντίστοιχα σημειώθηκε η, εδώ και χρόνια, κατάσταση ομηρίας πολλών συμβασιούχων, οι οποίοι δεν μονιμοποιούνται. Την ίδια ώρα, η περιοχή παραμένει χωρίς ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική θωράκιση, ενώ επηρεάζεται και από την υγειονομική βόμβα της χωματερής της Φυλής, με τις δομές Υγείας να είναι ιδιαίτερα υποβαθμισμένες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ