Πέμπτη 28 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το Σάββατο 30 Μάρτη το 4ο School Art Festival

«Οσα λόγια και να πω, όσους στίχους και να γράψω, στράφι θα πάνε κι αυτοί αν τον κόσμο δεν αλλάξω! Ολοι για έναν και ένας για όλους!». Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα του 4ου School Art Festival, που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης το Σάββατο 30 Μάρτη, στο 2ο ΓΕΛ στην Ικτίνου.

Στόχος είναι και το φετινό School Art Festival να γίνει τόπος συνάντησης όλων των μαθητών που θέλουν με τους αγώνες, τους στίχους, τα τραγούδια, τις ζωγραφιές να στείλουν μήνυμα ότι «αυτός ο κόσμος δεν είναι για εμάς, θα τον αλλάξουμε!».

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα σχολεία της πόλης, με συνελεύσεις όλων των μαθητών και με συνεδριάσεις 5μελών και 15μελών, να πάρουν απόφαση συνδιοργάνωσης του Φεστιβάλ, να συλλέξουν συμμετοχές παιδιών που θέλουν να παρουσιάσουν κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα στο Φεστιβάλ! Με τη συμμετοχή τους, με αφορμή και την Παγκόσμια Μέρα Κατά του Ρατσισμού (21 Μάρτη), να στείλουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό και σε κάθε διάκριση με βάση το χρώμα, την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την εμφάνιση!

Καλεί επίσης τις ΕΛΜΕ και τις Ενώσεις Γονέων να στηρίξουν το 4ο School Art Festival. Ηδη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα η Α' ΕΛΜΕ.

Τηλέφωνα για δήλωση συμμετοχής: 6986971608, 6989915273


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ