Τρίτη 30 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
«Κατεστημένο» ο Πανελλήνιος

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών. Στο Φάιναλ Φορ, που διεξήχθη στην Κέρκυρα, ο σύλλογος των «Ολυμπιονικών» έδειξε πως ήθελε περισσότερο το βαρύτιμο τρόπαιο και με βοηθό την τύχη επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας με 20-17.

Οι παίκτες του Γιώργου Κρανάκη, που στον ημιτελικό νίκησαν τον Φίλιππο Βεροίας με 24-18, είχαν το προβάδισμα στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, και μάλιστα το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανελλήνιο να προηγείται με 15-10. Από την άλλη, ο Ιωνικός, που είχε φτάσει στον τελικό χάρη στη δύσκολη επικράτηση επί του Δούκα στην παράταση με 26-22 (20-20 κανονικός αγώνας), πίεσε στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει σε 17-16. Το λάθος όμως του Διολέτη, που βιάστηκε να μπει στο γήπεδο πριν ολοκληρωθεί το δίλεπτο της ποινής του, έκοψε στη μέση την αντεπίθεση της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας, που τελικά γνώρισε την ήττα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Κρανάκης δήλωσε: «Οταν όλοι έκαναν δηλώσεις, εμείς δουλεύαμε πάρα πολύ. Είπα στους παίκτες μου ότι ο Ιωνικός έχει πολύ καλή ομάδα και θέλει μεγάλη προσοχή. Ημασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στο δεύτερο. Πάμε τώρα για το πρωτάθλημα».

Πανελλήνιος: Πεγιάνοβιτς, Ζαραβίνας 2, Τικμανίδης, Νταρλαγιάννης 2, Ζαρλακούτης, Χαλκίδης 5, Τούρκια 3, Μόρφας 1, Αναστασέλλος, Σαμαράς, Αλβανός 5, Καρυπίδης 2.

Ιωνικός ΝΦ: Καφάτος, Παπαδόπουλος 1, Μπακαούκας 2, Μπακόπουλος, Μπαλωμένος 5, Χίνης, Κοκολοδημητράκης 2, Μπλαγκόεβιτς 2, Δανήλος, Διολέτης 3, Πισαρέφσκι 2, Τσουγένης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ