Τρίτη 16 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θλίψη και οργή για την τραγική κατάσταση στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο

Την αθλητική εγκατάσταση επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων συντήρησης και ανακαίνισης

Εμφανή και επικίνδυνα είναι τα σημάδια εγκατάλειψης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
Εμφανή και επικίνδυνα είναι τα σημάδια εγκατάλειψης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
Στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο και ειδικά στο κολυμβητήριο περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Γιάννη Δελή, με αφορμή και τον πρόσφατο τραυματισμό αθλητριών.

Στη διάρκεια της περιοδείας διαπιστώθηκε η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υποδομές του κολυμβητηρίου, επιβεβαιώνοντας τους μεγάλους κινδύνους που διατρέχουν οι αθλητές, αλλά και την ακαταλληλότητα του χώρου για τις προπονήσεις.

Ο Γιάννης Δελής συνομίλησε με εργαζόμενους και αθλητές και δεσμεύθηκε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις πολύμορφα, για να έχει ο λαός της πόλης σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία δήλωσε: «Η κατάσταση του Ποσειδώνειου Αθλητικού Κέντρου μας γεμίζει θλίψη και οργή, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κολυμβητήριο. Είναι τέτοιο το μέγεθος της εγκατάλειψης, που έχει οδηγήσει ακόμη και σε τραυματισμούς παιδιών στα πλακάκια του κολυμβητηρίου. Είναι εμφανής η έλλειψη προσωπικού. Θα έπρεπε να υπάρχει ιατρείο για τα 2.000 παιδιά που αθλούνται, να υπάρχει επαρκές προσωπικό για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Πρέπει να υπάρξει γενναία συντήρηση και ανακαίνιση του κολυμβητηρίου, να δημιουργηθούν περισσότερα κολυμβητήρια για μια τόσο μεγάλη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Το ΚΚΕ δεν θα σταματήσει να διεκδικεί για τον λαό της πόλης όσα δικαιούται σε επίπεδο σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και καλούμε και τα σωματεία, τους φορείς της πόλης να δυναμώσουν τη διεκδίκησή τους».


Τα προβλήματα του Ποσειδωνίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του κλιμακίου του ΚΚΕ με γονείς αθλούμενων
Τα προβλήματα του Ποσειδωνίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του κλιμακίου του ΚΚΕ με γονείς αθλούμενων

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ