Τρίτη 16 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ενας αιώνας ΑΕΚ

Εντός της «ΟPAP Arena» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Eurokinissi

Εντός της «ΟPAP Arena» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ
Σε μια μεγάλη γιορτή που στήθηκε στη Ν.Φιλαδέλφεια, εκτός και εντός του γηπέδου, η ΑΕΚ τίμησε το Σάββατο 13 Απρίλη τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης, το 1924. Με κεντρικό σύνθημα «Τα 100 χρόνια είναι μόνο η αρχή», οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλάμβαναν πολυποίκιλο πρόγραμμα, το οποίο κορυφώθηκε με την απογείωση ειδικά σχεδιασμένου αερόστατου για τα 100χρονα, το οποίο προγραμματίζεται να πετάξει σε όλη την Ελλάδα το επόμενο διάστημα. Ανάμεσα στα άλλα η γιορτή είχε αναφορές στις ρίζες της Ενωσης στην Κωνσταντινούπολη και στο σωματείο Πέρα Κλουμπ, απ' όπου προήλθε η γέννηση της ΑΕΚ, σε σπουδαίες μορφές του συλλόγου, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επίδειξη ακροβατικών κ.ά.

Το «παρών» στην κεντρική εκδήλωση εντός της «OPAP Arena» έδωσαν χιλιάδες φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας και σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, με τον τεχνικό, μάλιστα, Ματίας Αλμέιδα, να σβήνει τα κεράκια στην επετειακή τούρτα του συλλόγου.

Μηνύματα για την 100ή επέτειο εξέδωσαν οι ΠΑΕ και ΚΑΕ του συλλόγου, η Ερασιτεχνική ΑΕ, παλιοί και νυν ποδοσφαιριστές καθώς αρκετοί πρώην και νυν αθλητές από όλα τα σπορ που καλλιεργεί ο σύλλογος.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στην «OPAP Arena» και την επομένη, στον αγώνα ΑΕΚ - Αρη για το πρωτάθλημα, με τις εξέδρες να κοσμούν εντυπωσιακά κορεό αφιερωμένα στην ιστορία της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ